Packa, packa, packa

Åh nu är det inte många dagar kvar innan det bär av till Rhodos!!!! Va ju ett tag sen vi bokade resan så har lagt undan den lite men nu är det äntligen dags. Vi åker söndagmorgon och jag är lika seg som vanligt med att packa. Börjar prata om det flera veckor innan men det blir alltid i sista minuten. Den här gången ska jag försöka bli klar iallafall en timme före vi ska åka, vi får se hur det går med det. Nu ska jag försöka få på mig jobbarkläder o sen till Jazzens där Frida Öhrn spelar idag, nice=)

Ett nytt kapitel

Idag är dagen då jag vänder ett till blad i min bok. Jag ska ta en paus från hockeyn, får se om jag kommer tillbaka. Jag känner att jag inte har den tiden, energin eller motivationen till att fortsätta spela just nu. Känns faktiskt riktigt bra även fast det är väldigt jobbigt då jag idag åkte för att säga det till tränarna. Träffade på Ida först och började storböla. Som tur är dom inte långt borta så kan ju alltid spana n matcherna, utöka klacken med 100 % eller hur det var:P Nej, nu är det dags att tänka framåt, puss 

Suck

Orka att jag alltid tror gott om folk och om jag ändå visste vad jag behövde veta. Vill verkligen veta men vet att det kommer krävas lite av mig. Just av den anledningen till att jag inte vill tro det. Jag vill inte tro att mina aningar är sanna för jag vet att det kommer att göra ont, kanske för ont. Vad gör man?

RSS 2.0