Three little birds

Just nu är det 5 grader här i Hultan och jag väntar bara på att den första snön ska komma. Eller väntar och väntar, jag längtar inte direkt men hellre lite snö än bara kyla. Ska försöka vara lite duktig och gå och lägga mig nu, lång dag väntar imorgon också, natti


Bra start på dagen

Jag vaknade imorse och kollade på klockan: 08.31. OMG! Min föreläsning skulle börja klockan 9 och jag insåg ju själv att det var helt omöjligt för mig att inte komma i tid så jag funderade lite snabbt på om jag skulle gå upp eller ligga kvar och komma senare. Jag valde att gå upp. Jag gjorde allt precis som vanligt, som alla andra mornar. Det knäppa med denna morgon var bara att det idag endast tog mig en kvart att hinna med allt. Så när jag är klar och tittar på klockan igen är den bara 8.45. HUR gick det till? och JA, jag tittade på samma klocka båda gångerna!

Har nu kommit hem från en sex timmar lång föreläsning, jag är hjärndöd för tillfället men som student är det bara att fortsätta. Ska nu återigen bege mig in i organisation enligt Fayol och Weber.



Jag luktar stall

och varför luktar jag stall då? Jo för idag har jag nämligen varit och kollat på en ridlektion. Nästa tisdag är det jag som ska sitta i sadeln och påbörja min ridkarriär. Okej, kanske inte behöver överdriva men JAG SKA BÖRJA RIDA!

Nu ska jag in i duschen sen får det bli företagsekonomiboken jag somnar med..

Måndag måndag

Kan en dag vara annat än bra när man efter tre timmar nästan är klar med 4,5 hp(högskolepoäng)?! Nej precis så därför åkte vi till Willys som har nyöppnat(eller bara precis öppnat, vad vet jag) här i Hultsfred. 29,90 för ett kilo godis, HUR bra är inte det? Inte för att jag köpte SÅ mycket men såg nog småbarnsföräldrarna som flockades runt godiset och sa att det var perfekt till lördagsgodiset. Right, som att det kommer att vara nåt kvar då!


Jag behöver en GPS!

Igår skulle jag, Felizia och Pantea åka hem och nog för att vi var lite halvsega när vi satte oss i bilen men så seg som jag visades vara trodde jag inte!

Allt gick väldigt bra tills vi kom till Linköping och jag fick för mig att vi skulle åka mot Helsingborg. Tog av mot den avfarten men konstaterade att vi inte åkte åt rätt håll så vi vände. Svänger av mot Vimmerby igen och tar om allt igen.

När vi sen kommer dit där jag åkte fel åker jag åt andra hållet men vi upptäcker då att vi är på samma väg som leder till Hultsfred, alltså VÄLDIGT fel håll! Får vända igen och då tänker jag att jag åkte väl rätt när jag åkte mot Helsingborg så åker dit igen. Skratt, skratt, skratt. Skulle ju åka mot Stockholm! Så det blev helt enkelt en omväg via Mjölby, Motala och Örebro.

Vi hittade den mysigaste restaurangen i Mjölby så det gjorde inte så väldigt mycket. Pantea skulle ju också av i Örebro så hon var lycklig över att komma hem snabbare. Kanske att jag skulle investera i en GPS i helgen?

Cycletrack

Titta på min present, visst blir man avis?! :)


Smörgåstårta no. 1

Nu är smörgåstårtan äntligen klar och nog vill ni se resultatet!


Happy Birthday

Klockan hade jag ställt på 7.30 och släpade mig in i duschen. När jag kommer ur duschen plingar det på dörren och utanför står Felizia, Mikaela och Jenny. Sötaste tjejerna hade varit och köpt frukost med mackor, bullar och muffins. Tack tjejer!

Åkte till skolan och hade ett seminarium som faktiskt gick helt okej. Vi satte oss i den jättevarma solen, notera JÄTTEVARMA! Där satt vi sen och hade lite födelsedagsfika och hade det bra.

När jag kom hem hade jag fått kort från Andrea&Danne och mormor, morfar, Maja och resten av gänget. Tack så mycket! Dom står på mitt köksbord och är väldigt fina:)

Nu blir det lite plugg med Felizia sen kalas och fest!


20 ÅR

Jahapp, sitter i mitt kök och filar naglarna. Inser att datumet precis har gått över från den 21 september till den 22 september. Så det var alltså så det kändes att fylla 20. Lyssnar på Erik Hassles All that I wanted was you och kanske är det lite så. Jag som nyss var jättetrött blev plötsligt väldigt pigg. Så trötthet är alltså inget ålderstecken, så ni vet!

To be continued...

Sådär då mina vänner, titta vad vi varit kreativa. Sista lagret fattas men en smygtitt kan ni få. Jacob, din blir en surprise!


Vuxenpoäng

Började dagen med en föreläsning på 310 minuter. En föreläsning där vi fick reda på att vi har en Kronprins Victoria(hon är tydligen inte prinsessa), hur gick det ihop?! Måste varit nån som snubblade med tungan. Det var dessutom i mening där denna person sa att "kronprins" Victoria och Daniel antagligen inte semestrar i Ullared. Ja det är sånt vi diskuterar på våra föreläsningar.

Hem för att tvätta och städa. Jag skrev en inköpslista och åkte sen först till återvinningen och sen till Willys. Gjorde av med alltför mycket pengar meen så bra det kommer att bli. Jag ska nämligen försöka mig på att göra en smörgåstårta till imorgon, hur det kommer att gå? Det återstår att se..

Anledningen till min hyper idag är väl att jag inte ska känna så stor skillnad imorgon när jag blir "vuxen". Men så tunga kassarna var, tur att jag har bil.

Får lite hjälp av Felizia och Mikaela som kommer snart. Om det misslyckas har vi iallafall godis och Idol att trösta oss med ikväll. Förresten det blir hemmagjord pizza ikväll Felizia! :)


Jag glömmer bort att andas

Tekniska saker är inte min grej. Helt enkelt. Det har jag många gånger tidigare konstaterat och inte tror jag på mig själv mer efter den senaste timmen. Har försökt få upp vårat grupparbete på ett forum men filen bifogas inte. Sandra blir irriterad!

Ska kanske gå och lägga mig också för att imorgon vakna upp och ha min sista tonårsdag. För på onsdag då är det min tur att bli 20 år. Fast det, det känns långt borta. Nu sängen...

Identitetsidentifiering

I ämnet Music&Event Management läser vi just nu om kulturanalyser. Något som kan verka väldigt flummigt men det blir helt enkelt vad man gör det till.

Idag på föreläsningen fick vi sätta oss i våra grupper och diskutera olika frågor. När man är lite trött i huvet efter några timmars föreläsning hör man en sak men skriver kanske en annan och det var precis så det gick till när jag skapade mitt nya ord: IDENTITETSIDENTIFIERING.

Betydelse: För att kunna definera vem jag är. Hur ser jag ut och varför? Vem är jag och varför är jag som jag är? Grupptänkande(vilken grupp tillhör jag?) När man kommit fram till det har man fått en/genomgått en identitetsidentifiering.

Så vad tycks, inte är jag väl flummig?


Rookie 2010

Morgonens bandsläpp för Rookiefestivalen var Nicke Borg Homeland och Adept. Sedan tidigare är också Familjen ute. Så alla ni som vill kan ju komma till Hultsfred 29-30 oktober!

Rookiefestivalen 2010



http://www.rookiefestivalen.se/

Valdag 2010

En bra dag med (effektivt) plugg där vi nu nästan känner oss helt klara inför seminariumet på onsdag. Onsdag som också råkar vara min födelsedag så det kan väl inte annat än gå bra?! Efter pluggandet blev vi bjudna på Nobelmiddag ala Stålhagenkillarna. Baconlindad kycklingfilé med potatissallad och guacamole bjöd de oss på och må ni tro vad gott det var. Senare nöjde vi oss med att ännu en gång tränga ihop oss i Kristoffers soffa, idag för lite valvaka.

Nu ska jag läsa ett kapitel i Musikliv och sen sova för imorgon väntar föreläsning i sex timmar!

We dance around

Nu är det dags för mig att rösta till riksdagen för första gången. Sen blir det plugg med Felizia, Mikaela och Samuel.


Organisation och organisering

Jag och Felizia har pluggtime hemma hos mig. Notera hur intressant Felizia tycker det är med organisation och organisering.

H


Det snurrar i min skalle

Klockan är snart 1 och jag tänkte sammanfatta min dag.

Jag gick upp klockan 9 för att fixa fönstret på bilen, som inatt när jag kom hem inte ville åka upp. Kanske att man skulle ha en bil där man vevar upp rutorna? Åkte till en bilverkstad och fick hjälp med mitt problem. Under tiden tvättade jag två maskiner och försökte få reda på fakta om vilka människor som lyssnar på dansband. Dansband är nämligen vad ett av mina nuvarande projekt handlar om. Första gruppuppgiften i Music&Event Management. Hade möte med gruppen och sen blev det lunch med Maria.

Cyklade vidare till Stålhagen för mer grupparbete. En eftermiddag/kväll med företagsekonomiplugg och matlagning hos Felizia, som avslutades med gitarr och sång. Hur mysigt som helst.

Nu är jag hemma och tänkte läsa företagsekonomin till imorgon. En härlig föreläsning på fem timmar väntas då så kanske skulle prioritera att sova. Eller ska jag förstå något imorgon lär jag ju läsa också, får se vad jag väljer att göra. Ska börja med att äta lite fil och flingor!

Pärlor på min panna

Stress, stress, stress. Så skulle jag vilja beskriva mina senaste två veckor. Jag har flyttat, jag har börjat plugga på universitet, jag har skaffat Medmera-kort, jag har blivit nollad, jag har läst om hur man bäst tar ett beslut i en organisation, jag har fått en cykel och jag har inte hunnit med att äta.

Jag har en massa bilder och mycket att berätta men nu ska jag sova för jag har föreläsning klockan 9 imorgonbitti. Min bästa vän just nu är iallafall min almanacka och hur fin är den inte?!


RSS 2.0