Solnedgång

Ikväll köpte vi mat på marknaden och körde en solnedgångsmiddag på stranden.


Shoppar "solglasögon"


16-kronors bio

Ikväll har vi varit på bio, 80 bath kostade kalaset, kan inte komma ihåg att jag någonsin betalat 16 kronor för en bio förut, bra pris! Taxiresan hem var den värsta i mitt liv, glad att jag lever. Imorgon ska jag steka på stranden:)


Våra fötter blev fiskmat

För några kvällar sen fick våra fötter sig en omgång av fiskarna. 10 minuter räckte gott och väl, både jag och Malin var ganska hysteriska, galet va det kittlades!! Ligger nu och degar vid poolen, när Malin kommer hem drar vi in till Patong för en bio med grannarna, det ska tydligen vara löjligt billigt här i landet.


En molnig dag

Ni skulle sett hur det regnade och åskade här igår, helt galet mycket och självklart också precis i tid till att vi skulle ut och köpa mat! Dagen bjöd på lite molnigare himmel så efter lite chill vid poolen satte vi oss på moppen för att ta oss in till Patong. Och det mina vänner, det är inte det mest ofarliga man kan göra men fram kom vi och shoppade det gjorde vi. Det mest anmärkningsvärda från denna dag var de 18 bitar sushi jag fick i mig, min mage är fortfarande sprängfull!!


Thailand 17 februari

32 grader, strålande sol, namnsdag, picknick på stranden i solnedgången, äventyr på moppen, helkroppsscrub, provat sushi-chips(inget jag rekommenderar!) och nu filmmys med Malin, bra dag!:)


RSS 2.0