STUDENTEN 2010

Torsdagen och fredagen ägnades åt att hetsa runt på utspring och studentmottagningar. Sång, mat, alkohol, tårar och mycket skratt! Jag kunde inte hålla tårarna borta när jag såg mina friends tåga mot Konserthuset innan utspringet. Ensam i bilen började jag storlipa och bara hoppades att ingen såg mig. Kan inte förstå att det var ett helt år sen jag tog studenten. Det är helt sjukt!




Live från köket

Idag var det min tur att laga mat och jag verkligen hatar att skära lök. Helt enkelt för att jag börjar lipa så fort jag får se en lök och sen är det goodbye ögon när jag väl börjar att skära den. Mitt tips är att använda simglasögon! Lite bättre än allt annat faktiskt:)


Utklädnadsshow 2010

I onsdags var det dags för årets utklädnad för studenterna. Jag åkte till Västerås för att titta på mina mycket snygga vänner. En varm och solig dag som nästan inte kunnat bli bättre!


1 juni

Det är 1 juni, solen skiner och sommaren är här(eller den borde vara)!

Jag har precis gjort lunch; pasta och majsschnitzel. Alltså en schnitzel som är gjord av majs. Måste vara något jag fått av familjen Olofsson, ja det känns typiskt dom. Ska snart in till Vässan och försöka hitta på avslutningskläder till littlesis. Får se vad vi kommer hem med. Ingenting till mig hoppas jag för det har jag inte plats för.

Studentpresenter, vad vill ni ha mina vänner? Om ni inte skriver nåt får ni inget.

RSS 2.0