tåg-Magnus Uggla-tåg-Melissa Horn-tåg

Onsdagskvällen bjöd på både det ena och det andra. Magnus Uggla var bara sjukt bra och när vi entrade Sticky Fingers sjönk medelåldern med skapligt många år. Mattias och Martin visade oss sedan deras smultronställen i Göteborg innan vi gav upp när klockan slog 3. Igår var det myspys i Göteborg och sedan ännu en tågresa, denna gång hem till Kolbäck. En resa jag tyckte gick så bra, tills det var 35 minuter kvar hem. Tåget stannar utanför Eskilstuna och blir kolsvart, tekniskt fel och där fick vi sitta i 40 minuter innan de funnit felet och kan starta tåget igen. Precis vad jag hade räknat med när jag vara ville hem. Mellanlandar här för en kväll som bjuder på Melissa Horn med Johanna. Kommer att bli en bra kväll. 11.45 imorgon går tåget tillbaka ner till Kalmar och en sista utgång innan jag tar jullov.

Destination Göteborg

Efter att ha spenderat några timmar på tåget från Kalmar är vi snart framme i Göteborg. En kväll med Magnus Uggla på Sticky Fingers väntar, ryktet säger att hans show igår var sjukt bra, hoppas på samma recension efter denna kväll! Imorgon tar jag tåget hem till Kolbäck för att på fredag se Melissa Horn. Bra vecka det här:)


Julgran 2011


1 December

Jag och Felizia befinner oss just nu i ett Harry Potter-maraton. Andra filmen, Hemligheternas kammare är igång just nu och jag kan inte hålla inne med att det sker en hel del mystiska saker på den där Hogwartsskolan;)

Började dagen med att skriva sista tentan för i år, denna gång i Speciell Kontraktsrätt. Gick hem och kände mig väldigt rastlös, passade på att kasta alla kvitton jag sparat sen jag bodde i USA. På riktigt, vem sparar kvitton i TVÅ år??

Jag kunde nu också ta fram granen som befunnit sig i vår dusch i en vecka, vårt "pent house" pryds nu av en liten gullig julgran. Välkommen december!


RSS 2.0