I just don't know what to do with myself


Disney World

Ja då har jag varit i Florida en vecka och har inte alls haft tid att skriva något. Började i lördags med att jag fick sitta bredvid en man som stank svett. I tre timmar höll jag andan, ibland bara älskar jag att flyga. Vi landade i Orlando och besökte Disney World, tittade på fyrverkerier och spanade in hotellet.

Poolen och hotellområdet

Under veckan hade vi underbart väder med regn och lite halvkyligt i luften, precis vad jag hade räknat med! Varje liten soltimme försökte jag dock ligga vid poolen och njuta av solen och värmen. Upptäckte en ny mataffär, Publix, den har vi väl inte i Boston? Annars har jag då varit in på Walt Disney World och kan nu checka det från listan. Fick se alla prinsessor och slottet, som väl var det bästa med hela Magic Kingdom.

 

Cinderellas slott i Magic Kingdom

 

 

Splash Mountain

 

 

Vi hamnade mitt i paraden och fick se några bekanta figurer

 

 

 


8 månader

Idag är det den 17 april och jag har varit i USA hela åtta månader. Åker till Florida om några timmar men är inte riktigt klar med packingen än, dags att få nåt gjort nu.

Jag är sämst på att packa

Imorgon åker jag till Disney World, Orlando, Florida. Ja precis så långt låter det ju faktiskt bra men hur går det med packningen då? Inte alls bra faktiskt för halva min väska är fylld med solkräm så antal klädesplagg som får rum är typ NOLL. Har dessutom hört att det ska regna och åska lite varje dag, betyder det att jag måste ta med mig regnjacka också? Måste klura på det..

Annas B-day

 

Grattis på födelsedagen snygging!


Grattis, grattis, grattis

Grattis mamma på födelsedagen och Grattis Elin som för några timmar sen fick en flicka!:)

Jag har för min del tränat med Malin, sitter nu och äter god sushi och tänkte kika på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar flera veckor för sent.

Silverbay

I fredags satte jag, Malin och Emma oss i bilen för att åka till Silverbay. Det var en resa på fyra timmar och rakt in i New York, helt ute i ingenstans. Vi kom fram och såg skog, skog, skog och lite vatten. Ingenstans jag direkt skulle åka på semester men denna gång skulle vi läsa klart våra credits(vi måste läsa 6 credits under året vi är här).

Så iallafall utan någon kontakt med omvärlden får man roa sig på annat sätt. Vi lärde oss lite nya lekar, tillverkade glass, scrapade och var sjukt nära att vinna på Monopol, vilket jag fortfarande är lite småirriterad över.

I lördags var vi på disco(mm, jag sa disco) och dansade till Cotton Eye Joe, en upplevelse utöver det vanliga.

Helgen slutade med att vi såg The last song med Miley Cyrus. Lite besviken är jag faktiskt över den filmen men den får ett okej.


Johanna 15 år

Grattis sis på födelsedagen!


Syrebrist

Den här dagen har varit så galet varm att jag nästan inte velat vara ute. Vi var uppe i 35 grader i skuggan ett tag och nu när klockan är lite efter 9 på kvällen är det fortfarande 26 grader. Så eftersom jag jobbade hela dagen så har jag haft att göra med svettiga barn också.

Tänkte vara lite snäll och sa till dom att jag kunde blåsa upp deras pool. Jättebra idé tills vi upptäcker att pumpen inte funkar och vad gör man inte för de varma barnen då? Jo klart att jag börjar att blåsa upp den själv. Tre timmar senare och slut på luft i hjärnan får dom ta sitt dopp. Vad tror ni dom gör? Klagar för att vattnet är för kallt!

SÅ blås aldrig, aldrig, aldrig upp en pool utan pump!



Död mus med vingar

"Sandra! Sandra! Jag öppnade mitt fönster och jag såg en död mus med vingar!"

Vad säger man? I fantasins värld är allting möjligt.

Massachusetts-New Hampshire-Maine

I lördagsmorse hämtade vi upp Matilda på flygplatsen och började vår trip upp till Maine. Jag och Malin var också på tur för att kunna pricka av ännu en stat och nu har vi varit i alla på östkusten, bra jobbat!

 

Eftersom vi inte hade något riktigt slutmål stannade vi till på de flesta ställena och bara njöt av solen och värmen. Vi stannade till på en yardsale, spanade in en fyr, luktade på havet, fyndade billigt på en-dollars-affären, lekte att vi var mexikanare på utomlandssemester, bubblade i bubbelpoolen, sov på en resort, åt hummer, sprang runt på stranden, blev attackerade av en hund, fascinerades av tidvattnet, dunkade sommarmusik och tillslut kom vi tillbaka till Massachusetts där vi åt sushi som avslutning på vår påskhelg.

 

 

 


The easter bunny

The easter bunny(påskharen) hade varit här i helgen när jag varit borta. Istället för påskägg som i Sverige lämnade han en korg med godis, yummie yummie in my tummy!


Happy easter

Har varit i Maine hela helgen med Malin, Emma och Matilda. Har haft en massa sol och närmare 30 grader! Vi har ätit hummer, druckit vin och bara haft det jättebra. Skriver om det imorgon men bjuder på en sneak peak(tjuvkik) från påskhelgen.



Så här är det

Ooopsie, var ju inte ens menat att bilden som jag la upp igår skulle vara ett skämt. Var mer att jag inte hade en egen bild och då lika gärna kunde överdriva, vilket jag ju älskar att göra! Så okej det är inte så mycket vatten här nu men kanske 20 minuter ifrån oss är dom faktiskt tvungna att ro från sina hus.

För att inte göra er alltför deprimerade kan jag ju då berätta att det är 22 grader och sol här just nu. Nej ni behöver inte tycka synd om mig!

April, april

April, är det verkligen april? Varning för skämt!

Okej jag vet att jag absolut inte har missat att berätta att det regnat här i tre dagar och att det har varit mer eller mindre en sjö på vår baksida. När jag nu tittar ut genom fönstret ser jag att det är en man som går runt med vattenslangen och vattnar gräsmattan. Tror jag fått mig ett levande aprilskämt i år!

Så här ser det ut utanför oss iallafall

http://www.sugsil.se/images/flood.jpg


Everybody needs a song

Sometimes you need to be apart from the people that you love, but that just makes you love them more.


RSS 2.0