See you again

Största segardagen idag alltså. Vaknade för sent hemma hos Frida och vi pusslade ihop gårdagen. Började min kolhydratuppladdning inför Tjejvasan med en flottig kebabtallrik:M
Har legat i min säng och tittat på Andra Avenyn hela eftermiddan o tvingade nyss Johanna att massera bort mina muskelknutor. Nu är jag jättesugen på juice, måste åka och köpa det på stört!!

Angel 19

Idag fyller min Angel 19 år. Grattis!!

"Nu é du 19 o  måste hålla koll på allt. Du ser på gatan dér, mé häng och släng o hit o dit, en LÄCKERBIT! "


Just me and these four walls again

Ännu en värd söndag passerar förbi. Jag hade bestämt mig för att göra en massa saker idag men blev något gjort? NEJ! Jag har varit inburad i detta hus hela dagen så jag gjorde ett försök till att ordna upp mitt just nu oorganiserade liv. Började med att rensa lite papper där jag upptäckte mer än vad jag kom ihåg. Man kanske skulle kunna sortera lite bättre så att man har någon koll på saker och ting.

Jag är trots allt stolt över att jag lyckats formatera om datorn nu så att den inte laggar all the time. Jag bestämde mig i detta ögonblick för att installera The Sims också för det är ju faktiskt SÅ kul!! Åh det låter mycket bättre än att plugga, bäst jag hittar skivorna.



London, here we come!

Igår fixade vi flygbiljetterna till London och nu jagar vi billiga hotell. Den minutiösa planeringen måste finslipas så att vi hinner med att göra av med alla pengar vi har, få ont i föttena och besöka alla värda sevärdeter(alltså de röda telefonkioskerna). Vi kommer att ha så skoj!

Ps.Det är Angels födelsedagspresent så det är h*mligt;)!


Hon blev en hjälte en legend

Kunde dom också göra så
Bara lämna allt och gå
Satsa på sig själva
se hur långt dom kunde nå
Det fanns dom som gav sig av
Men dom flesta stanna kvar
Några ändra sig på vägen
och kom tillbaks efter någon dag
Men alla kunde dom förstå

Rebbz B-day!

Today fyller Rebbis 17 år, gratz !!


2oo8






























Vad väljer vi att glömma och vad väljer vi att minnas?



Smalltalk med Alexandra


Åkte hem till Alexandra efter skolan för att få prata av mig och för att få höra ALLT om Kina. Min bästaste vän har ju
nämligen åkt China Tour, duktig som hon är! Vi babblade på och som vanligt va det mesta väldigt intressant. Inte många
förstår sig på oss när vi väl är i farten men idag lyckades vi faktiskt med det omöjliga. Att inte prata i munnen på varandra! Det är vi ju annars specialister på men idag, nej vi hade helt enkelt viktigare saker för oss. Men som vanligt när det gäller oss handlar det mesta om planering, planering, planering. MEN vart tog den vägen? 




 

2oo9

Nytt år, nya möjligheter.

RSS 2.0