Dagens vän


Ailucrash - Turn the tide

Okej den har väl spelats en sådär 40 gånger hemma hos oss det senaste dygnet men den är ju så bra, vi kan inte rå för det.


Höst i Kalmar


"Barn gör Idol"

Det här är bara helt fantastiskt roligt!


Höstlöv

Just nu är jag fruktansvärt omotiverad till att ta tag i juridikplugget. Börjar även bli tjatigt att säga att jag är sjuk. Tror jag behöver gå till Apoteket och köpa upp hela deras sortiment av medikamenter. Solen skiner ute så det kanske får bli dagens uppdrag och det skulle ju vara lite skönt att komma ut ur den här lägenheten.

Herregud jag orkar ju inte ens själv läsa den där tråkiga texten jag precis skrev, jag måste hitta nån inspiration. Löven utomhus ser iallafall helt underbara ut, kanske ska sätta på mig lite varma kläder och ta mig ut iallafall.

Hallelujah!

Sådär, några månader försent men ändå så väldigt skönt, så skickade jag in en rapport i kursen vi hade i våras. Bra där Sandra, det var väl inte så svårt att scanna in några papper. Nu ska jag återgå till att inte göra nånting, bara vara sjuk!

Everytime

Tog tåget hem till Kolbäck igår och dagen har spenderats med sis, sushi och shopping, mycket bra! Ett bra avbrott efter att denna vecka tittat på så många avsnitt av Gossip Girl att jag drömt att jag är Serena. I första säsongen spelas denna låt och jag vet inte riktigt men jag gillar den på nåt sätt.


Amanda Fondell - Hey ya

Hur duktig är hon inte?!


I am lost

Skrivkramp, bloggtorka, händer ingenting i mitt liv eller något sådant har stoppat mitt skrivande. Hur kul är det att läsa om att jag varit sjuk en vecka och hostan inte vill försvinna? Att jag just nu håller på att tvätta och väntar på att tvätten ska torka så att jag kan hämta upp den? Att juridikböckerna inte riktigt vill öppna sig själva och att informationen ska flyga in i mitt huvud? Att elen varit borta från mitt och Felizias rum så vi behövt ett ljus för att ledsaga oss i rummet? Att jag imorgon måste sätta mig i bilen 8.15 för att åka till Hultsfred och ha en sex timmar lång föreläsning? Nej jag förstår att det inte är så roande läsning!

I helgen var iallafall Felizias syster Joanna på besök. Lunch på IKEA, fotbollsturnering, en inflyttningsfest, organisering och ommöblering av rummet, soffmys och mycket annat hann vid med.

Jag bjuder på en höstbild på mig och fina Joanna.


What you're thinking

Det är så jobbigt när man är så trött att man inte vill göra annat än att sova men det enda man absolut inte kan göra är att just somna!


Dagens visdomsord

Jag förstod väl att Nalle Puh skulle ha några visdomsord angående min för tillfället dåliga hörsel, så här Felizia, här har du svaret:

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

Indiequiz på Lilla Klubben

Hemma efter Indiequiz på Lilla Klubben. Kan väl inte säga att vi var helt fantastiskt duktiga men ganska bra var vi väl ändå. Hm, en låt vi kände igen mycket väl var denna, kära Håkan!


Tentabullar

Imorgon har vi vår första juridiktenta och sooom jag pluggat idag. Eller har jag? Nej för jag har ju både tvättat två maskiner, organiserat i mitt rum OCH bakat bullar. Jag känner mig väldigt positiv till morgondagen och ställer nu klockan på 5.45!!


Yoü and I

Lady Gaga är ju bara så sjukt cool! Varför har jag inte hört den här låten förut och varför har jag inte sett videon? Hon är grym!


RSS 2.0