Är det valle, eller är det?!

En överskattad dag som nog kan bli riktigt trevlig i år. Taggar med en äppeljuice eller två på jobbet, knäpper den första om en timme;) Aleolo kommer hem today, yeah, hon tar med sig Lisa o vi ska grillagrillagrilla hos Kajjjan. Sen har vi slagläge på WQ, eller va det busken?

Ps. mitt hår har blivit så långt att det fastnar under armen så när jag reser på mig blir jag skallig.

The penis song

Helgen har bestått av firande av Annipanni, jumbosnopp, the penis song, rosa pantern, klantiga tårar, dansande med stol, lampsmäll, grillning med tjejorna, kvällstrip till Eriksberg för lite nattmat, rytterne-djurgården, mer fotboll, plugg, SOL, chill med angel and so on.

Har inte lagt in ALLA mina bilder så snor av Rebbis. 

                    







DeppUP

Har man mycket att göra eller har man mycket att göra? Jag snorar sönder och håller på att spy på pannkakorna jag nyss åt. Det är illa alltså o på det kanske man börjar bli gammal också! Jaja, tar ju iallafall snart studenten så får väl blicka framåt. Balklänningen hänger framför mig, jag som hade bestämt mig för att sy en själv, men när man knappt kan sy ett kuddfodral kanske det inte var en bra idé. Får se nu om jag tar den här klänningen eller om jag hittar någon annan. Angel, you and me in E-town, K-town and whatever-town. Det blir bra. Nej nu har jag väl lite plugg, projektarbetet ska in imorrn. Jag vill ta studenten NU, NU, NU!!! SP3B, shalalalalala!!

Mina glasögon är så flottiga att jag inte ser genom dom längre. Det får bli DeppUP-musik o plugg då, pöss

I´m still waiting in line

Who doesn´t long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody told me why I´m on my on
If there´s a soulmate for everyone




Påsklovsdag à LA moi

En dag med Elvis à la Christer Sjögren, solsken på Sveavägen och American plans. Nu är det dags för grillos på BäckbyT, watch out! 

Crazy monday

Började dagen med en försovning och panik. Klampade in på jobbet 40 minuter försent men ja med ett leende på läpparna funkar det mesta. Stekhet dag och ja kul att man glömde skorna i bilen också så det blev donkenskorna till mina strumpbyxor. Var det någon som skrattade åt mig så var nöjet helt på min sida.

Imorgon blir det Sthlm med mormor o morfar för lite snack om USA. Jag hade ju tänkt att förbereda mig lite men märkte nu att jag inte gjort det så får väl koka ihop något. Kanske man kan stanna till på något trevligt ställe o shoppa lite också, vem vet?! Nu när jag faktiskt ska få tillbaka på skatten och inte betala är jag ju nästan värd ett par nya skor, en klippning eller faktiskt egentligen bara en långpromenad för att bli lite fit igen.

Nu blir det bläddrande i universitetskataloger, The Hills o sen ska jag sooova.

Pussogodnatt

Gosmys

Det har väl nästan aldrig känts så bra att ha en fungerande dator. När man kan gosa ner sig i sängen och titta på samma SATC-avsnitt för 856 gången. Popcorn ÄR underskattat!

Det känns dessutom ännu bättre när jag kommer på att jag har påsklov :) men så va det ju så att jag var tvungen att jobba ja, men pengar behöver ja, ja, ja, ja!

Och så ett litet smakprov från torsdagens modevisning.






Det hänger i luften

I torsdags hade vi våran modevisning på å2. Jag är så glad, lättad och stolt över det vi lyckades med. Kanske är det våran grej helt enkelt?! En fin artikel i VLT fick vi också på köpet.

Jag blir så glad av solen och värmen. Idag var det grillpremiär, underbart!  Var också på kalas idag hos mina prinsessor som fyllt 1 år.

Nu är det ö-råd på Robinson, puss

RSS 2.0