En torsdagskväll i Hultsfred


En glad Sandra

Idag öppnar nya IKEA hemma i Västerås. Min favorit Ernst Kirchsteiger ska inviga det och såg också att det igår var drive-in bio utanför, varför var jag inte där är frågan? och VARFÖR är jag inte där just precis NU när Ernst pratar?
Såg att Idol-Olle ska dit på lördag, någon som vill följa med mig?:)



Då tänkte jag flytta igen då..

Nu så här på morgonen har jag fixat boende i Kalmar och därmed också bestämt mig för att flytta dit under sommaren. Det blir tredje gången jag flyttar på ett år. Somliga säger att jag har svårt att bestämma mig men jag vet inte vad dom pratar om;)


..it's the little things in life that makes you happy..

Killarna repade i solen och jag avnjöt årets första glass med gänget utanför Willys. När jag kom hem visade termometern på 26 grader. Sure bara precis här utanför men ändå UNDERBART!


Here comes the sun

När jag gick upp imorse sken solen. Sol betyder att man kan sitta ute och plugga, njuta av värmen, höra fåglarna kvittra och se krokusarna växa upp efter vintervilan. Så såg jag min dag framför mig men hur tillbringade vi timmarna? Jo sittandes inomhus i skolan för att planera en festival. Soligt och skönt? Nej...meeen ganska ambitiöst. I like it!


Grattis på födelsedagen systeryster!

Grattis systeryster på din födelsedag! Vi firade dig på håll med en 3-rättersmiddag och Amelie från Montmartre;)


I can't stay on the ground

"I Japan kostar en apelsin ungefär lika mycket som ett billigt hotellrum med frukost i Indien."




Äppelpaj a la Barrvägen


Ett ögonblicks oändlighet



En helg i Kalmar

I fredags åkte jag till Kalmar för att bosätta mig hos Marcus över helgen. Grillning och Johnossi-spelning stod på schemat för fredagen. En mysig kväll med vin, bra musik och trevligt sällskap. Har i helgen också hunnit med en uppdatering vad gäller filmer, lite plugg och dop i Emmaboda. Nu måndag och dags att ta tag i festivalplanering och kalkylering..


RSS 2.0