Update 27 augusti

Yes, nu har jag fått mitt bredband och kan uppdatera er om vad som händer här i hålan.

Jag har storstädat hela lägenheten och kan nu gå in utan skor UTAN att det känns som att jag precis klev ur en sandlåda.

Jag har lagat mat, för mycket mat så att jag har rester till dagen efter, hur bra som helst.

Jag och Mikaela har promenerat Hultsfred runt och upptäckte att det i helgen är marknad. Japp inte marknad ala Kolbäcks kolifej utan marknad ala Vattendraget/Arosfestivalen/Västerås Stadsfest eller vad det nu hette i år. En massa karuseller, en berg-och-dal-bana och sjöutsikt.


Jag ska åka till Hultsfred

Sugen på adrenalin?
Jag har lite över.
Vill du ha en endorfin?
Jag har fler än jag behöver.

söndag

Okej nu sköt jag upp min flytt lite för att jag skulle ha mer tid att fixa härhemma. Hur tror ni att det gick? Igårkväll satt jag och sydde gardiner med Neta till tio. Idag kommer jag på att jag inte tvättat alla kläder och jag vill faktiskt inte börja med att behöva tvätta tre maskiner. Sen var det ju att packa ihop alla mina saker. Tur att jag redan varit ner två gånger med stuff för annars skulle det inte funka. Packning på mitt schema idag alltså. Sen vill jag hinna med att skypa med Malin, nångång mellan 9-12 din tid?

17 augusti

För ett år sen var det den 17 augusti och då jag gick upp mitt i natten för att åka till Arlanda. Morgonen när planet lyfte och jag "flyttade" till USA. Det var ett helt år sen och jag förstår inte vart tiden tog vägen. På lördag flyttar jag igen till stora Hultsfred. Jag har planer för dig min vän:)

Från kylan in i värmen

I lördags spelade Lars Winnerbäck vid Strömsholms Slott. Solen sken och humöret var på topp! Jag och Alekzandra stod längst fram och jag hade faktiskt kunnat få en såhär bra bild OM jag hade haft min kamera med mig. Dumt av mig!

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01235/winnerbred_1235614j.jpg

Katjakaj 20

Grattis bästaste du!


Värm min hand i ett iskallt IKEA-land


I'm in The House

Imorse åkte vi ner till Hultsfred för att hämta nyckeln till min lägenhet och flytta in mina grejs. Två fulla släpvagnar och två proppade bilar. Fick jag med mig mycket? Ja! Men nu är det ju mig vi pratar om så har ju en hel del saker kvar hemma. Får åka ner nästa vecka och bo in mig lite mer. Har ju redan hunnit bli lite kompis med grannarna OCH upptäckt att ett dagis finns längst ner i huset. Kanske inte behöver ta med mig väckarklocka.

Hittade också mitt och Mikaelas nya häng; Citygallerian!:)


RSS 2.0