Jul med Ernst

I år firar jag jul med Ernst. Varför då? För att jag är magsjuk och byter i år ut julmaten och fem extrakilo till frosseri av äcklig majsvälling och går ner fem istället. Skulle nog helst velat väga lite mer faktiskt men snart får jag nog lite hemkörd julmat. Det positiva med att vara sjuk på julafton är att jag i år äntligen får se Karl-Bertil Jonssons jul vilket jag aldrig gjort förut. Så nu kan jag också vara med och diskutera detta fenomen nästa gång det kommer på tal.


Har idag fått en GPS så nu mina kära vänner ska jag inte köra fel mer! (Alltså köra mot Stockholm och inte Helsingborg när jag ska hem från Hultsfred)

Nu fortsätter jag att njuta av Ernst liknelse mellan hans färgglada kuddar och en orkester. God Jul!

Dan´ före dopparedan´

Igår klädde vi julgranen och visst blev den fin?! På bilderna ser ni hur den såg ut INNAN vi välte den två gånger. Man ska tydligen inte få privilegiet att sätta stjärnan på toppen om man är kort som mig. Nästa år får det bli en ännu mindre gran!


My grown up christmas list

Jag tycker inte att det är okej med 26 minusgrader, det är alldeles för kallt! Jag önskar mig sol av tomten, mer än nåt annat. Helst inslaget i något fint papper. Snart ska jag på Majas julavslutning, hon ska sjunga helt själv, duktig tjej:) Jag värmer mig med julmusik ala Sonja, Sanna och Shirley.



Blue Christmas

Jag och pappa har idag varit och köpt julgran och julskinka, jag lyssnar på Peter Jöback, tittar upp på stjärnan i fönstret och ser snön utanför. Ja nu är det allt jul! Lika mycket jul som det varit länge hemma på kylskåpet i Hultsfred.




Kärlekens tunga

Jag är trött, trött, trött. Kanske beror det på att jag igår gick upp vid 7 för att titta på luciatåget eller att jag inatt inte sov så mycket eftersom jag drömde den ena konstiga drömmen efter den andra eller att jag idag knappt varit ute?

Imorgon har vi den sista redovisningen för i år och efter den åker jag hem till Kolbäck.


The Final Show


Prep för The Final Show


Vilken är Sveriges tredje farligaste kommun?

HULTSFRED enligt SKL, Sveriges kommuner och landsting. Checka in Aftonbladet så får ni se! Trodde jag flyttat till ett ställe där det inte hände nåt men ack så fel jag hade!


Över till nåt roligare, skrivit tenta och tentafest väntar snart. Jag och Felizia firade helgen med ett aerobicspass som passade fint in i vårt hus. Detta får bli vår morgonträning!


Ave Maria


Dan före dan före tentaredan

Idag har vi prutat på second-hand, smakat på den där likören som låg och väntade på en ägare, lärt oss om hur Marknadsföringslagen fungerar och kompletterat vår fina vägg med nya färggranna pappersark. Nu väntar Maria Wern, glögg och lussebullar för att marknadsföringen ska få lägga sig till ro på rätt ställe i hjärnan.


The Final Four

Nu är klockan 19.00 och det är dags för dagens avsnitt av Biggest Loser. Vi ska äntligen få se vad det innebär att vara en av de "Final Four". Let the show begin!




I am not a robot

Såhär ser det ut när en tenta närmar sig, saker överallt och har varken ork eller lust att faktiskt sortera några papper, därav högarna man kanske borde gå igenom för att inte missa något. Men vem har tid för sånt?


Today

En fjärilskladdkaka till födelsedagsbarnet


Grattis snygging!

Igår fyllde Mikaela år så idag blir det kalas!


Tentaplugg

Såhär pluggar vi till tentan.


2 december

I Hultsfred får man ta från det undre lagret (redan den 2 december!)




RSS 2.0