Kan det sluta snöa?



All I want for Christmas is you

När vi insåg att vi inte orkade plugga mer tog vi fram pepparkaksdegen som väntade i kylskåpet och var lite kreativa för en stund. Tidigare idag fick vi ungefär samma influens men bakade då lussebullar. Nu luktar det sådär väldigt juligt hemma hos oss och jag tror vi kommer somna gott.


What christmas means to me

Första advent och vi äter risgrynsgröt och tänder första ljuset i vår adventsljusstake.


Vart är bilen?


Twinkle twinkle little star

Efter en hel dag med plugg var vi duktiga och gjorde en paj av det vi hade i frysen. Äntligen något att använda mina trattkantareller till och smakade den bra? Klart den gjorde!


Thanksgiving

I torsdags hade vi Thanksgiving/inflyttnings-middag i vårt radhus. En trevlig kväll som avslutades på Metropol med The Unions första spelning.


Tickets; check!

Igår bokade jag mina flygbiljetter till USA. Den 23 februari flyger jag och Emma till Los Angeles för att där möta upp Malin. LA, Arizona, Las Vegas, San Francisco, San Diego och Mexiko ska besökas till den 8 mars. Det kommer bli awesome!


25 november

Bästa roomie som kom ihåg att det idag är min namnsdag och såhär fint var det när jag kom nerför trappan. Tack snygging!




Little house

Idag har jag tömt min lägenhet helt och också tagit lite bilder på vårt hus som vi kämpat med sen i lördags. Välkommen till oss!

 


Did you give the world some love today

Idag har jag varit riktigt effektiv och tvättat fyra maskiner, mycket för en person? Ja det kan man tycka men då vet ni inte hur änge sen jag tvättade! Lyckades också flyttstäda min lägenhet så nu är det bara en skurhink och en lampa kvar.

Hos familjen Kalnins/Uggla hörs nu Ane Brun ur högtalarna och vi sitter i varsin soffa med varsin dator i knät. Brist på energi för att göra något varvat med för mycket energi har lett till denna bekväma position och det kanske ändå är läge att sova lite.

Simsalabim


Är numera sambo och bor i radhus

Det blir lätt lite kaos när man håller på att flytta. Sen underlättar det ju inte att både jag och Felizia har sjukt mycket saker. Har i vårt radhus idag haft
  • 2 matbord
  • 14 stolar
  • 5 sängar
  • 4 soffor och en fotölj
  • 3 soffbord
  • 6 bokhyllor
  • och en massa andra saker

Jag vet inte vad ni tycker men det känns lite överdrivet för två personer..

Tack morfar, mamma och pappa för hjälpen med flytten!

 


Ålderstecken?

Har idag slagit mitt rekord i virrighet. När jag skulle packa imorse tänkte jag att jag skulle sätta in alla viktiga papper som hyresavtal och räkningar i min pärn för just VIKTIGA PAPPER. Jag visste att jag i förrgår hade gjort adressändringen och använt papprena då och visste precis vart jag lagt dom. Bläddrade igenom pärmen två gånger innan jag åkte till skolan och tittade på alla ställen där jag kunde tänka mig att de kunde ligga på. Blev lite irriterad på mig själv för att jag inte satt in dom från början.

Åkte till skolan, kom hem och började bli sådär irriterad igenom. Tittar igenom allt igen och bläddrar igenom pärmen två extragånger. Jag hittar dom! Vart? I pärmen där jag redan letat, inte EN gång, FYRA gånger!

VIP to be the boss

Idag har vi hämtat ut nycklarna till vårt nya hem och tog oss en tur för att besöka vår framtida bostad. Antar att jag kommer behöva packa ikväll!




Från 1E till 7C

Idag har jag skrivit på kontraktet för nya lägenheten, gjort flyttanmälan och ska nu börja packa på riktigt. Imorgon får vi hämta nycklarna och då är det väl meningen att det mesta ska vara i flyttkartonger. Så kommer det inte att vara men jag kan ju ge det ett försök. Gruppmöte nästa!

Brottare

Idag var jag och tittade på en duktig kusin som brottades. Han vann sin match och jag är verkligen imponerad!


Skulle du va allt jag nånsin velat ha

Efter att ha spenderat tid på sex härliga tågstationer igår och ett möte med Henric från Peace & Love i Borlänge är jag nu hemma i Kolbäck.

Här är lite bilder från sittningen i torsdags:




Vi var inte ens värda en bulle

Ikväll är det sittning med tema Dressed for success. Vad ska jag ha på mig?

Tåget till Borlänge går 7.12 imorgonbitti. En tid jag verkligen inte hade hoppats på att vara vaken men jag får ställa tre väckarklockor så kanskekanske jag kommer upp. Ska bli lite skönt med ett miljöombyte. Hultsfred blir lite litet och tråkigt ibland, speciellt med all snö. Så let's see vad Dalarna har att erbjuda oss.

11/11

Idag har jag haft mitt körkort i två år vilket betyder...vad betyder det egentligen? Att det är mitt, bara mitt! Nåt sånt?!

Funderar på om jag ska ha gummistövlar på mig idag för Conversen gillar tydligen inte slask.

Måste börja packa lite också eftersom jag kanske redan nästa vecka blir sambo med Felizia, en riktig pudding!


Lilla lady

Faktiskt så tror jag knappt mig själv när jag ser att jag frivilligt, utan att egentligen behöva det, sitter och pluggar. Strukturerar upp och gör det sådär roligt med en massa lappar och färger. För egentligen handlar det ju inte mest om att läsa utan att färglägga skulle man kunna säga. Eller det är iallafall så jag försöker göra det lite roligare.

Är faktiskt väldigt trött också så ska nog göra något annat jag inte brukar göra - lägga mig tidigt.

Jag gillar Daniel Adams-Rays nya låt.


Vilken dag är din Dolmiodag?

Just idag blev jag sådär väldigt sugen på pastasåsen som stod i mitt skafferi och det var lika gott som jag hade tänkt mig att det skulle vara!

Jag och Felizia har varit på turné i Hultsfred för att sätta upp lite listor, mer om det sen. Upptäckte någonstans när vi stannade att det var lite luft i ett av däcken på bilen. Försökte vara duktiga på Preem men det resulterade snarare i mindre luft än mer. Vi fick fråga efter hjälp. Någon som behöver fylla på luft i däcken? Fråga oss så hjälper vi er!

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris

Åh det är så mycket jag vill göra. Så många idéer och tankar som snurrar runt i mitt huvud. Jag och Felizia har idag arbetat mycket med mindmaps och det är ju en helt underbar uppfinning. Man tar några minuter, skriver ner allt man tänker på och sen lägger man undan den en stund och kommer sen på fler saker man kan fylla på med. Genialiskt om ni frågar mig!

Fick idag lyssna på lite upcoming music, intressantintressant. Det är ju sånt man blir inspirerad av.

Lyssnade också igenom Det bästa från Idol 2010 och Daniel Norberg - Don't look back in anger är ju klart bäst. När jag sökte på honom kom också detta upp, som jag lyssnade på för två år sedan, kommer ni ihåg?


Don't look back in anger

Snö, snö, snö..jag gillar inte riktigt att den nu faller från himlen. Blir bara slask på marken men jag undrar om jag får låtsas att det nästan är jul så att jag får lyssna på lite julmusik samtidigt? Isåfall är snön bra. Jag känner mig lite som på bilden nedan.

Nej, kanske skulle jag hoppa in i duschen för att sen ha en föreläsning med Live Nation.



Att göra en elefant av en mandarin

På fredag åker vi till Borlänge för ett möte med H från Peace & Love. Idag samlades gruppen för ett möte om frågor till intevjun. Jag vet inte hur vi lyckades, känns som att vi spårade som vanligt, eller hur ser det ut från dina elefantögon Samuel?


När man vaknar på fel sida

Jag vaknade imorse och var fruktansvärt irriterad. En sådär jobbig känsla som jag inte kommer ihåg att jag någonsin haft tidigare.

Igår gick jag till Stålhagen för att hämta min cykel, tror ni att den stod kvar? NEJ! Jag gick glatt hem och orkade inte vara arg eftersom det var andra gången den här veckan den försvann, den kommer väl fram.

Jag måste ha drömt om allt konstigt som hänt här i Hultsfred sen jag flyttade hit för som sagt var jag såå pissed när jag vaknade. Jag tänker inte lägga energi på det här utan nu förbereder jag tal till polisen, politikerna och migrationsverket här i Hultan!

In a world that keeps on pushing me around

Dagens uppdrag är inte så roliga men väldigt behövliga. Min typiska söndag får bestå av att:
  • Städa
  • Packa
  • Plugga
  • Promenera till Stålhagen och förhoppningsvis står cykeln kvar
  • Hitta billiga flygbiljetter


Höstmarknad på Astrid Lindgrens Värld

 


Tro inte att ni kan sno min cykel!

Det här händer bara i Hultsfred...

jag skulle cykla till Felizia för att hämta min bil. Jag går ner för trapporna och ut. När jag kommer ut ser jag inte min cykel och börjar fundera på vart den kan vara. Kommer fram till att någon tagit den men orkar inte ens bli arg. Skrattar faktiskt till och med åt att ännu en cykel försvunnit från oss studenter.

Jag promenerar till Felizia och ringer Pantea på vägen. Jag berättar att min cykel är borta och hon säger att det står en Pilencykel(märket våra cyklar har) i hennes trappuppgång, vilket är konstigt eftersom ingen i hennes trapp äger en sån cykel. Jag går dit och jaa, där står min cykel!

"Stackars" den som nu upptäcker att någon snott cykeln som dom själva har snott. Kanske ska sätta övervakningskamera på cykeln, vad tror ni om det?

KLARADE FÖRSTA TENTAN!!

Efter tre veckor och sen en kvarts hypersvettande vågade jag öppna sidan och kolla hur det gick. Fan va skönt, första tentan godkänd! :)

Tröttmössa

Jag och Johanna kom precis hem från en Moulin Rouge-kväll hos Felizia. Ni ska bara veta glädjen inom mig då Felizia sa att våran föreläsning imorgon börjar 1 och inte 9 som jag trodde. Tänk bara om jag faktiskt hade gått upp vid halv 8 för att sen vara på skolan klockan 9, HELT SJÄLV! Hade inte varit såå kult..nu väntar min sköna säng:)

Leende guldbruna ögon

Hade ni imorse befunnit er på Rock City i Hultsfred hade ni fått bevittna min debut på bas. Lite sådär insats men jag menar, jag kan ju inte ens spela. Låten som framfördes var Leende guldbruna ögon och vilken dansbandsstämning vi sen kände genom hela våran presentation av just genren dansband.

Och här nedan ser ni vad jag sysslade med i helgen. Lekledare för sumobrottningen bland annat:)


Novembre

Ja what to say?! Helgen var grym, det är november och littlesis är här.



RSS 2.0