Right here right now

Måste ju också nämna att sista låten igår var den här bortglömda låten. Den är ju faktiskt riktigt söt!



Duktiga tjejer

Vi är så duktiga här i vår lilla familj. Hela veckan har vi festat och igår var det dags för veckans höjdpunkt - Garden Party, en fest där 1000 studenter(min uppskattningsförmåga är inte den bästa och det kunde lika gärna varit 400) samlas i ett stort tält och bara röjer! MEN trots denna veckas alkoholintag, brist på sömn och brist på mat har vi idag tvättat 3 maskiner tvätt, städat, rensat och organiserat. En applåd till oss och vi ska ikväll unna oss en kväll i vilans tecken. Inte ett finger ska lyftas!

Over and out!




Livet i Kalmar

Vårt internet har inte varit det bästa sen vi flyttade hit MEN idag investerade vi i varsin nätverkskabel och nu fungerar det hur bra som helst.

En vecka har vi nu bott i Kalmar och vi har haft fullt upp med nollningen här, träffat en massa sköna människor, fått nya roomies, lärt oss hitta i Kalmar, jag har tappat bort min cykelnyckel, Felizias handtag till cykeln har blivit stulna, druckit en hel massa alkohol och fått lite ordning i lägenheten. Ja det händer saker hela tiden helt enkelt och jag ska passa på att bjuda er på några bilder.



Ny stad - nya möjligheter!

Min blogg har haft ett långt sommarlov men nu är det väl dags att ta tag i livet igen. Jag har de senaste veckorna jobbat som en galning men i torsdags var det dags för flytt till Kalmar. Ny stad-nya möjligheter! Jag plockade upp Felizia i Norrköping och sedan snackade vi en massa skit hela vägen ner till vårt nya hem. Vi möttes av tystnad, flyttkartonger och ett helt sjukt bra läge, här kommer vi trivas.

Imorgon börjar introduktionen för de nya ettorna. Vi ska springa runt i våra snygga lila overaller och guida folk i en stad vi inte själva känner. Det får gå som det går helt enkelt.


RSS 2.0