Vacker utan spackel

Och vad hittar jag här då? Vi går tillbaka ett par år och vad hittar jag om inte Joakim Hillson, alla hans låtar finns på Spotify. Jag är SÅ lycklig! :)


www.musikskaparna.se

Min mycket ambitiösa vän Jonathan har precis startat en hemsida som jag såklart tycker att alla musikintresserade ska checka in och följa!

http://www.musikskaparna.se/

Kalmaaa

Snart sätter jag mig i bilen med Malin för en liten roadtrip ner till Kalmar. Imorgon ska vi åka över Ölandsbron, hallelujah...det är sommar det! Och vad är väl en roadtrip utan Håkan??


En stjärna som idag slocknade



From now on

Hörde den engelska versionen av Oskar Linnros "Från och med du" och jaa jag vet inte alltså..


When you want more than you have

Det svider i halsen, det värker i kroppen, näsan är täppt och min telefon funkar inte. Vad händer nu?



Bus i Bollnäs

Kom igår hem efter några sköna dagar med Malin i Bollnäs. Tänk att det alltid ska hittas på en massa konstigheter när vi träffas. Bus i Gävle, Baksmällan 2, utgång, amerikansk frukost/brunch, begravning av fågel, sovmorgon, en bra vecka i Bollnäs helt enkelt.

Jag och Emma ville gärna posera med Läkerolbocken

Ledsna tjejer på fågeln Stefans begravning, en kaja Malin olyckligt körde på och som sedan satt fast i bilen några mil, stackars fågel

 

En utgång på Parken hann jag också med. Vad händer här?

 

 


Oboy är smarrigt!

Avslutar dagen med att säga att Oboy är sjukt underskattat!

Festivalplaner

Ska förmodligen åka till Östersund om två veckor, Storsjöyran är det som gäller och mys med bästaste Alexandra. Var tvungen att kolla upp vilka som spelar och nog hittar man ett och annat trevligt. Håkan Hellström, The Ark, Lykke Li och The Sounds finns nånstans där i toppen men eftersom jag såg dom på P&L tänkte jag här spana in Marina&The diamonds, Lisa Miskovsky, Eric Saade, Veronica Maggio (som jag MISSADE på P&L) och sen den här killen som fanns med långt ner på listan...man blir ju förtrollad, inte sant?!!


One way or another

Imorgon är det dags för Hultsfredsfestivalen 2011 men jag kommer inte att befinna mig på den plats där jag bott nästan ett år. Nej för jag har bokat tågbiljetter till Bollnäs för att träffa bästa Malin. Wihoo!! Får tänka tillbaka till Peace & Love helt enkelt och hoppas att det inte kommer att vara SÅÅÅ roligt i Hultsfred men den tvekar jag på.

 


Callie 21 år

Nu äntligen verkar det funka att ladda upp lite bilder och jag passar på att bjuda på ett par från kvällen när vi firade Robins 21årsdag. En väldans rolig kväll/natt som slutade när solen gått upp och många andra började vakna upp för att starta en ny dag.


Someone come, someone come and save my life

Solen skiner över Kolbäck men jag finner ingen ro att lägga mig och få lite färg på min kropp. Istället sitter jag inne och svär över vårt internet som tycks leva sitt eget liv och lyssnar på en låt som jag nästan skäms över att jag glömt bort.



Bara lukten gör mig svag

Här sitter jag, i mörkret, sökordet på google är "vackra hus" och lyssnar på Carolina Wallin Perez.



En liten sång i spårvagnen

Hur kul är inte det här konceptet och vilka duktiga tjejer...


Fest-i-val

Mina festivalbilder vill inte komma upp tydligen men tycker ändå de två bilderna jag lyckats med talar lite för sig själva..

 

 

 

 


Sometimes you drive me crazy

Jag kan inte få nog av deras röster! Dessa härliga tjejer entrade idag scenen på jobbet och jag kom hem en signerad CD-skiva rikare. Ja ni vet det där formatet som håller på att dö ut men som är så kuligt att ändå ha:)


till dig...


Trumvirvel.....

När Håkan Hellström spelat klart på Peace&Love i lördagsnatt släpptes nästa års första akter. Klara för Peace&Love 2012 är:

  • Lars Winnerbäck
  • Melissa Horn
  • Thomas Di Leva
  • Hardcore Superstar
  • Hoffmaestro
Biljetterna har redan släppts!!!


Peace & Love 2011

Peace&Love2011.Shangri La, intejpad i en bajamaja, Håkan Hellström, Bob Dylan, sena nätter, Timbuktu, Kings of Leon, The Strokes, backstage, fyrhjulingsåkande, 50 000 människor, The Ark, Borlänge och massa härliga människor. Fred och kärlek.



RSS 2.0