Gråa moln

Idag är det dötrist väder, ser bara gråa moln på himlen. Drar en liten suck för det är dom dagarna man får göra allt tråkigt som står på schemat. Måste städa huset innan mamma o pappa kommer hem från Gbg imorgon och eftersom jag har glömt vattna blommorna kommer dom säkert att dö väldigt snart. Nu ska jag försöka väcka min lillebror vilket är en hel dagsaktivitet. Men eftersom jag ska jobba ikväll måste vi få lite gjort. 

Walking on sunshine




Tänkte ta en morgonpromenad för att öka på stegen. Bara några steg kvar idag då.

10 000 steg om dagen...

Hittade idag en stegräknare i en låda och kom ihåg att jag nångång hört att man ska ta 10 000 steg om dagen för att vara sund. Satte på mig den och tänkte att jag kunde testa hur många jag fick till. Satte på mig den vid 3-4 så va ju några timmars gående som inte kom med men nu när klockan är 11 står den på 2046 steg, låter ju inte så bra. Är nog för att jag varit hemma hos mormor o morfar nästan hela dagen, övningskört o spelat kort, då blir det inte många steg tagna. Från och med imorgon börjar mitt projekt 10 000 STEG OM DAGEN!

Vansbrosimmet

Kom precis hem från Valrossimmet, eller nej Vansbrosimmet. I vattnet som var 17-18 grader begav jag och Alexandra oss ut. Trodde ioförsig att det skulle vara mycket kallare men kallt va det iallafall. När det är 200 pers som springer ut i vattnet blir det lite trångt och man får ibland vika sig lite för någon som är större som kommer o hivar på. Som valrossen som simmade framför mig. En spark i huvet o med strömmar som i Flumeride simmade jag mina 1000 meter. Men jag klarade det och det var väl det som var grejjen. Hipp hurray!

Mandiepandie in KBK

Mandiepandie har hälsat på här i KBK dessa dagar o en trip till vårat gamla träd Hampus var givet. Vad allt ser annorlunda ut när man blir äldre. För att inte tala om hur man påverkas av mycket man gör när man är yngre. Små saker som kan tyckas obetydliga kan man komma ihåg. Men det är rätt roligt sen när man kommer ihåg de tokiga sakerna o vuilken fantasi man hade, shit!

Vaknade idag hemma hos Linnea i hennes stuga, som är supermysig. Vädret va super ett tag men molnen kom såklart och jag o Amanda cyklade hem till moi. Fixade och trixade lite o sen till Linnea again. Grillade innan vi åkte till Robin, som fyller 18 år imorgon, GRATTIS! Där möttes man av ett gäng stolliga människor. Kan också säga grattis till Andreas som fyller år idag! 

Nu ska jag sova för imorgon ska jag och Alexandra till Vansbro o simma Vansbrosimmet. Det kommer att vara skitkall men jag hoppas på sol =) Godnatt!

Tjingplong!

Gör nu ett nytt tappert försök att skriva om min roliga vardag här i KBK. Har dansat runt med Majsan till Pärlor åt svin vilket är hennes älsklinglåt! Jag sitter nu o kikar på min låånga TO DO-lista. På sommaren borde man ju egentligen bara göra det man vill och inget mer men ibland måste man göra undantag för att  få allt gjort. Skulle behöva träna också. Har haft ledigt från hockeyn i några veckor nu och jag kan ju inte riktigt säga att jag varit benhård med träningsschemat. Sandra, shape up! Ser mina taxarmar och fettväck på låren, kanske skulle jag följa Angels råd och köra lite styrka. Men först ska jag nu sätta mig och läsa det nya numret av Veckorevyn. Skönt att det är sommar ändå.

Puss o kram Sandra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0