Today is a good day

Sådär då så var tentan i Digital distribution, teknologi och kommunikation skriven och det kändes riktigt bra faktiskt. Hade väl inte väntat mig annat efter att jag och Felizia spelat Vikingaspelet ett antal gånger under gårdagen. Vikingaspelet är för er som inte vet(borde inte vara någon eftersom vi gjort det själva) egentligen bara en spelplan och sen har vi skrivit egna frågor utefter vad vi trodde skulle komma på tentan. Tänk att det kan vara så roligt att lära sig saker. Jag är för att kombinera nytta och nöje, mer sånt!

Så nu är jag ledig resten av veckan? Inte då, redan imorgon börjar nästa kurs så skulle redan behövt läsa 56 sidor men det är väl det jag får börja med nu. Well, det känns faktiskt bra, på nåt sätt.

Nu sitter jag och blir glad av Norges bidrag till Eurovision Song Contest.



En helg med Emma och Malin i Bollnäs

I fredags satte jag mig i bilen och körde till Linköping station för att där plocka upp Emma. Vi kom efter ett tag på att det faktiskt var första gången vi träffades i Sverige vilket ju kändes lite konstigt med tanke på hur mycket tid vi har spenderat tillsammans. Efter ett snabbt matstopp hemma i Kolbäck fortsatte vi vår färd upp till Skog, ja på riktigt så hette det Skog! Jag trodde vi skulle åka ut i skogen men ack så fel jag hade (eller typ). Möttes av Emmas farmor och farfar som bjöd på våfflor eftersom det var våffeldagen, som jag helt hade missat.

Vaknade upp i Skog på lördagsmorgonen för en fika med Emmas mamma och bror innan vi fortsatte vår resa ytterligare 3 mil norrut, där också vår slutdestination var: Bollnäs. Vi följde vår vägbeskrivning och hamnade vid ett vitt tegelhus. Vad fanns i huset? Joo Malin som efter två år i USA nu kommit hem. Smög upp till hennes rum och överraskade henne. Väl på hennes rum hade vi utegångsförbud en timme och fick sen gå ner två våningar för Malins andra surprise; släkt och vänner. Var väldigt roligt att träffa dom, har ju hört så mycket:)

Dagen bjöd på snittar, tårta, kakor, skratt, spel, varm smörgåstårta och kramar.



NU: Skilda världar på DVD!

Jag kan inte tro det! Skilda världar har nu kommit ut på DVD, känner ett måste-ha-begär!

http://www.discshop.se/img/front_normal/87651/skilda_varldar_volym_1_5_disc.jpg



Vår i Hultan

Älskar vårdagar när man vaknar upp av fåglarnas kvitter utanför fönstret, när man kan sitta utomhus och plugga, när man går till skolan med ett leende på läpparna för det är ju SÅ skönt med sol och när den där extra energin bara finns överallt.

I vår lekplats här utanför huset har också basketplanen kommit fram från vinterns täcke och denna vecka bjöds det på match ala MEM. En spännande uppgörelse där jag inte har en aning om vem som ramlade mest, stylade mest eller vann heller för den delen.

 

 

 

 


..att allt det bästa inte hänt än

 

Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
Men när du var med mig
Musiken slutade aldrig
Du bara får mig att hänga, hänga kvar
För jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än

Jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än
Säg det, säg det, säg det igen


På repeat. Om och om igen.

Vilken härlig dag, nananana..

Idag har solen letat sig till Hultsfred till vår stora lycka! Jag och Felizia hade en pluggsession utomhus tillsammans med våra kära grannar här på Barrvägen på förmiddagen. Jag blandade lite av den goda jordgubbssaften som införskaffades igår, satte ett sugrör i glaset och låtsades att det var sommar. Tänk vilket bra humör man blir på när solen är framme!

Nu är det dags för gruppmöte sen ska jag smarra lite av den hallonsorbet jag gjorde helt själv igår. Resultatet? Får väla se.

Bort med granen!

I vår familj tror jag man tar lite för seriöst på det här med att "Julen varar än till påska". Solen skiner och jag vet inte om det är okej att ha en gran utanför huset i mitten av mars. Någon som är beredd att hålla med mig?


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart


Vårväder

Just nu står vår termometer på 19+ och solen skiner. Var inte ens lite kallt att gå ut med linne, sitter inne och svettas. Kanske skulle ta ut böckerna och plugga i solen?

What's the point

Min värld är upp och ner. Just som jag trodde jag var tillbaka i Sverigetid somnade jag innan klockan 21 igår och vaknade därmed av mig själv imorse vid 6. Och även fast jag sovit i 9 timmar är jag fortfarande trötter, egentligen inte i kroppen men i huvet. Blir något paralyserad av denna omställning men gillar det ändå lite på sitt sätt. Har ju trots allt innan halv 9 haft en timmes mer eller mindre effektivt plugg och hur ofta händer det? ALDRIG!

Nu måste jag få in ny luft, ut i regnet! Wihoo..


Why is everybody so obsessed, money can't buy us happiness

Igår var jag inne i Vässan för att fira Frido som fyllde 21 i torsdags. Möttes av en massa kakor och bakverk hon donat med. Hennes militärbuddies var där och Amanda, Jeff och Martin anlände till min stora glädje då det var väldigt länge sedan jag träffade någon av dem. En nice kväll men jag eftersom jag inte kommit in i min vanliga Sverigerytm åkte jag hem och somnade innan 22. Vilket ledde till att jag inatt vaknade vid halv 3 och var PIGG, helknäppt. Tvingade mig själv till att somna om och vaknade kvart över 7 då jag tog mig en lång promenad i ett KBK där dagen inte tycktes ha börjat för så många fler än mig, helt knäpptyst och inte en själ ute. Nåt mer vettigt har jag inte gjort eller har åtminstone öppnat redovisningsböckerna, kanske bidrar till iallafall ett extrapoäng på tentan på fredag. Förhoppningsvis.


Here's the situation

Hur många dagar vaknar man upp klockan 5 och på riktigt är så pigg att man inte kan ligga kvar i sängen en enda minut till? ALDRIG! Undantaget kom idag då jag först efter en alldeles för lång resa från Los Angeles landade på Arlanda några minuter före 12 igår där morfar väntade. Vi stannade för lunch på vägen hem och öppnade dörren hemma i Kolbäck ungefär klockan två. La mig i soffan och soffan och sov till halv åtta när jag åt och somnade igen. Tror det kan vara anledningen till denna tidiga morgon. Skulle behöva en lång promenad för att få in lite nytt syre, synd bara att det är freezing cold outside! Vill redan tillbaka till solen..


I'm coming home

Nu är det dags att sova sista natten här i USA. Imorgon väntar en låång flygresa hem till Sverige och väl där väntar verkligheten och en massa plugg. Nu ska jag borsta tänderna i vatten som smakar pool för näst sista gången för denna trip.





The Tonight Show with Jay Leno

Vi började dagen med en tour genom kändisarnas bostadsområden och jaa husen är sjukt stora och nog skulle jag kunna tänka mig ett av husen. Såg vi någon kändis? Mycket oklart men vi misstänker att vi sett Hugh Hefner då någon som var väldigt lik honom körde ut från hans uppfart.

Vi fortsatte vårt äventyr när vi begav oss till NBCs studios för en inspelning av The Tonight Show with Jay Leno. Tror ni inte att vi lyckas bli tilldelade de absolut bästa platserna i hela studion? Jo det är klart! Andra raden på golvet satt vi precis framför Jay själv och medan ni sov hemma i Sverige highfivade jag med Jay Leno, det ni! Gäster var Aaron Eckhart, Christie Brinkley och Thompson Square.

Nu har vi precis kommit fram till Newport Beach där vi ska spendera natten för att imorgon åka längs havet ner till San Diego.


En dag i Santa Monica

Inatt vaknade jag klockan 3 av något ljud och kollade runt i rummet. Vid fönstret tycker jag att jag ser Malin stå och titta rakt in i väggen med huvudet nerböjd och jag tror att hon gått i sömnen och ställt sig där. Jag börjar direkt tänka på alla skräckfilmer jag sett där allting läskigt händer runt klockan 3 och jag tänker också på den läskiga vita damen vi såg när vi igår var i Santa Barbara. Tyckte att Malin såg lite ut som henne när hon stod där. Jag var helt seriöst livrädd i 3 minuter innan jag fattar mod att vända mig om och väcka Marte som sov bredvid mig. Jag pekar mot Malin och vi viskar och pratar om vad vi ska göra. Marte tar sin mobil och lyser över rummet och till vår förvåning är det inte Malin som står där utan Malins tröja och jacka som hon hängde upp igårkväll. Båda börjar skratta hysteriskt vilket ju väcker både Malin och Emma som i sin tur då blir rädda för oss. Frågan är varför jag vaknade, hur jag kunde tro att det var Malin och isåfall VARFÖR var jag rädd för Malin? Läskigt var det iallafall!

Well, efter att jag somnat om och sedan vaknat helt normalt imorse så tog vi oss ut till Santa Monica Pier och strosade omkring där. Busschauffören tyckte att jag såg ut som Barbie vilket är helt oförklarligt. Barbie är väl hypersmal och har sjukt långa ben? Det är inte riktigt så jag ser på mig själv.

Vi promenerade till Venice Beach, gick bland kanalerna som bland annat är med i filmen Valentines Day och strosade runt bland mycket skumma människor. När solen gick ner tog vi oss till LA Inc och sedan storshoppade vi på Target, ett mycket bra avslut på en dag. Imorgon ska vi snoka i kändiskvarteren och gå på tvinspelning av Jay Leno Show.


Senaste nytt från LA

De senaste dygnen har vi sett zebror, sett världens största levande organism, varit utanför Michael Jacksons Neverland, besökt den danska staden Solvang, lunchat i värmande sol, crusat i Malibu, öppnat våra ögon för kändisar och bara njutit av vyn på vår resa. Idag har vi tagit oss från Santa Barbara till Los Angeles efter en välbehövd manikyr och pedikyr. Tog in på ett hotell där vi fick rum med utsikt över Hollywoodskylten och begav oss ut till Walk of Fame och satte oss på en turistbuss för att upptäcka staden. Nu är vi tillbaka på hotellet, har vi sett några kändisar? NEJ!



If you're going to San Francisco

En till dag har gått, sitter nu i Monterey som ligger utanför Santa Cruz. Vi har shoppat, varit på bio och ätit sushi. Igår var vi i San Francisco och såg Golden Gate-bron, den slingrande vägen som jag inte kommer ihåg namnet på, Alcatraz, Downtown SF och en massa andra saker.

 


RSS 2.0