Lordag och molnigt

Tank ar aupairer fran 25 lander pa en och samma bat. tank er hur olika alla dansar och speciellt hur det for vissa lander verkligen ar en vardagsgrej. Helt crazy men kan ju inte saga att det var alltfor roligt. Men jag traffade lite nya manniskor sa det kanns bra. Nu har jag nagra andra att svansa efter nar Ronja aker. 

Ska aka till Natick idag oc forsoka hitta pa en sladd till datorn sa jag kan ladda upp lite bilder. 

Sola lite at mig pa Cypern girls!

Regndans

Regnet har kommit och da menar jag verkligen hur mycket regn som helst. Inte ens depphostregn hemma kan konkurrera med det har. I forrgar svettades jag, idag fryser jag. Men inga tarar for det. Ikvall ska jag och tjejerna till pa nan dansbat, vad ni det kan vara. Skont att man kan fa vara lite snygg i det har vadret eller det kanske ar det som forstors. 

Familjen ar i Cape Kod sa far forsoka andas ut i helgen. Nu ska jag forsoka gora mig klar och sen blir det regndans, puss.

Helg

Antligen lite tystnad i huset. Bara jag och Ronja kvar, dom andra ar ute och ater. Det ar verkligen pafrestande att spendera dagarna med en 4aring och en 6aring. Aven fast jag bara varit har en vecka sa langtar jag tills dom borjar skolan pa onsdag sa man kan fa nagot gjort. Jag kommer antagligen inte ha nagon hund i framtiden, i vilket fall ALDRIG en tax. Vi ar verkligen ovanner, hon springer ivag nar jag kommer och det ar jag glad for. Orkar inte med den hunden na mer.

Fredag betyder pizzadag, ni kommer inte kanna igen mig nar jag kommer hem, welcome home fattie!

Joo jag har ite problems med min dator ocksa, kan inte ladda den eftersom sladden tydligen inte passar i adaptern fast den gjorde det innan jag akte hemifran. Far trixa med den senare. Nu ar jag hungrig.   

Another day

Barnen tar en nap, huset ar tyst, vi passar pa att ta varsin dator, mittemot varandra och nordar lite. Eller jag nordar, R kanske gor nagot viktigt. Igar gjorde jag ett fynd pa Target my ladies, ett par rooosa converse for 20 dollar. Alltsa ca 130 spann, go Sandra! :) 

Hur har ni det dar hemma? Nervosa infor skolan eller men snart aker ni(jaa NI) till Cypern, ah vill ocksa aka men det ar ju varmt har sa klarar mig val. Nu maste jag lagga mig pa soffan nagra minuter sa jag orkar med resten av dagen utan att somna.

<3

Bortskamd

Halloj, vet ni hur bortskamd man blir om man bor i USA. Igar nar jag och Ronja var och handlade stallde vi vagnen vid kassan, hon som stod i kassan plockade ur sakerna ur vagnen, skickar det vidare pa bandet, DAR det star en annan som packar ner allt i pasar, placerar dom i vagnen och foljer sen med ut till bilen och staller in det  bilen!!! Halla, vad ar det har? Jag tror att det ar en drom. 

Justja, Ronja ar au pairen som har varit har innan mig. Hon aker snart hem men an sa lange jobbar vi tillsammans. That's awsome! 

Bilder kommer senare idag eller imorgon, maste fixa min dator. 


Pippi Longstocking

Det har precis borjat regna har, skont sa luften kanske blir battre, gar knappt att andas just nu. Igar var jag och Ronja barnvakt till nagra pa gatan, tittade pa Pippi Longstocking on the sea. Forsta gangen jag sett en svensk film dubbad, battre pa svenska maste ja faktiskt saga. Ni maste titta pa den, man blir lite nostalgisk.  Sov hur lange som helst idag sa jag o R hamtade en svensk aupair, Rebecca. Vi akte till Olive Garden, at lite lunch och sen MER shopping!

Nu ska vi vara barnvakt till A&A och 2 girlies, ata lite pizza och titta pa film. Hm, nu har det slutat regna ocks[a, natsan lite besviken, eller inte!

Lordag och det ar varmt

Halladar, ar sjalv med Ronja hemma nu sa har lite dotid. Igar akte vi till the Natick mall, ni skulle ha sett, det ar sjukt stort, ca 1500 butiker tror jag det var. Kopte mina forsta klanningar fran Forever21, me likieee! :) 

Visste ni att man kunde fa kokande vatten direkt fran kranen? Inte jag heller, tills jag kom hit. Maste saga att det ar valdigt bekvamt. Dessutom behover man aldrig ta upp maten ur diskhon, for det finns en matkvarn i avloppet som ocksa aker ut i ett speciellt avlopp bara for det. How cool isn't that? 

Tog en liten promenad i omradet imorse. Det finns sa fina hus sa jag inte vet vart jag ska titta. Sag mitt dromhus igar sa maste dit o ta ett kort senare sa jag kan bygga ett likadant nar jag kommer hem. 

Har hort att det borjar bli host hemma, jag skickar lite sol till er. Har ar det sa varmt sa man nastan hellre stannar inne dar det finns air-condition. Kopte ett phonecard idag sa watch out, jag kanske ringer! Ah ni ser, jag ahr redan borjat skriva lite pa engelska, det har ar inte bra. 

Nej nu ska jag snart aka och halsa pa Sara en svang, se hur hon ahr det pa andra sidan Boston.

XoXo

New York & Boston

New York ar verkligen sa haftigt! Sa stort, overdrivet och typiskt USA. Har haft kursen i New York, jag sager bara repeat, curfew, rules and COMMUNICATION! Jag, Sara och Moa akte till Chinatown, sag snyggaste killarna i SoHo och cabade. Har en massa bilder som jag lagger upp sen, Times Square ar verkligen sa mycket collare i verkligheten an pa film! jaja, skriver mer om det sen.

Kom till Boston igar, motte upp min familj sa att saga och akte "hem". Jag har problem med att hitta i huset, det kanns inte som att jag nagonsin kommer att hitta till nagot och det ar sjukt varmt! Nu plingar det pa dorren och vi ska till poolen. Byebye! 

Bye Sweden, hello USA!

I will believe it when I see it with my own eyes. Jag kan inte ens fatta det här, helt overkligt! Jag väntar på nån segis i duschen så update! Jag åker från KBK om en timme, planet går klockan 12, alltså om drygt 5 timmar. Kunde inte somna igår men är ändå inte trött. Nu vill jag bara iväg till Arlanda, träffa Sara(som jag ska flyga med, vara pirrig med henne och sen just fly away.

Ses om ett år darlings<3

Kärlek

Idag har varit den stora avskedsdagen. Jag har gråtit, funderat, mått illa och såklart längtat. Imorgon åker jag från hålan, från Sverige, från alla jag älskar till The Big Apple och sen till Boston. 

Mina bästaste jazzkvinnor och Amanda kom förbi med världens finaste bok dom pysslat ihop till mig. Så många minnen!
Rhodos 08, Peace&Love 07, allsång, London 09, bal, STUDENT, jazzens, does your mother know, trädet hampus, glasögonormar, vandrarsnus, blue balls. Åh vad jag älskar er mina tjejer!

Jag säger bara:

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Resfeber

Imorgon den här tiden har vi lyft från München och har bara resten av resan kvar. Packar nu och såg att min väska vägde 25 kg, alltså för mycket! Jag som inte ens har packat klart, får flörta lite på flygplatsen så kanske jag klarar mig:)

Börjar bli lite nervig nu men har för mycket att göra för att ge upp nu. Borde gå ut och få lite luft.

ABBA-showen igår var iallafall bäst med mina jazzkvinnor!

Dancing queens

Igår fyllde min andra lillasyster Felicia år. Var där och åt middag, prinsesstårta och spelade singstar. Jättemysig kväll som avslutades med kramkalas, buhu..

Har fixat och trixat med mitt projekt idag, om familjen&Sverige. Är lite seg men måste nästan bli klar innan jag börjar jobba. Jag undrar också vem det är som är dum nog och gör en adapter med massa grejjor som gör att man inte kan få in en sladd i kontakten. Fick lämna den till trixarmorfar, får väl hoppas att den går att använda. Har slagit in presenterna till familjen och väskan är nästan full. Shit, det är inte ens långt kvar.

Men idag är det lördag och ikväll är det ABBA-show mina vänner. Sitter och lyssnar på låtarna nu så blir det så mycket roligare ikväll :) Does your mother know?

2 månader sen och 5 dagar kvar

Idag är det precis 2 månader sen jag tog studenten. Vet inte riktigt vad jag gjort under mitt "vuxna" liv men fort har det gått. Började packa på riktigt idag och ju mer jag tänker på det desto mer ekar det i mitt rum. Känner mig lite för ensam för att det faktiskt ska kännas bra, får göra något åt det.

Justja, måste komma ihåg att skriva ut flygbiljetterna till Boston imorrn. 5 dagar kvar till NY today! Nu måste jag ut och gå lite i KBK så jag inte glömmer hur det ser ut.

Puss&kram

 

Några tecken på att det börjar närma sig..

* Utgångsdatumet för mjölken är när jag inte längre är på svensk mark.
* Jag inte kan sova, Bostonanpassning i hjärnan, där klockan nu är ca 16.00.
* Börjar få mail om kurser på exempelvis MassBay's College.
* Nedräkningen börjar bli ensiffrig.
* Jag måste börja packa, inte packa som i att tänka vad man ska ha med sig och skriva ner det utan faktiskt öppna resväskan, lägga i och pricka av.
* Jag aldrig kan vara säker på om jag kommer att se personerna igen jag träffar härhemma, innan jag åker. det blir ett väldands kramkalas varje gång.

Myshelg i Svansbo och grillning med tjejorna

Åkte med kusinerna till deras stuga i Svansbo i fredags. Spenderade två dagar på vattnet, åkte ring och vattenskidor, har ont i hel kroppen nu vill jag lova. Har också varit "tvungen" att  stå ut med min röst i radion, lite tjatigt efter ett tag eftersom det faktiskt bara är 2-3 frågor av de jag svarade på som är med.

Idag har jag haft 19-årskalas mer än en månad före jag faktiskt fyller år men så får det vara när man ska åka över världshaven. Senare blev det grill&mys med mina bästa tjejjor. I will miss you guys<3



       "Tänk att det kan finnas så många snygga brudar i en och samma håla."

Destination calling

Det är ju inte varje dag man väcks av att telefonen ringer och man ska bli intervjuad av Sveriges radio, men det var precis vad som hände mig imorse. Med kraxig röst försökte jag tänka ut vad jag skulle säga, kanske lyckades eller inte. Dessutom kom mitt visum idag och det är ju alltid något positivt. Plusplusplus att jag fick mina flygbiljetter från NYC till Boston imorse. Hur mycket mer kan det hända denna varma augustidag?

11 dagar kvar

Jag vill inte längre sakna, tänka eller gråta. Jag vill bara åka, nu!

Wellesley

Okej Anna kan ju börja visa en bild på mitt hus och den mest söta hunden:)




2 veckor kvar

Var det börja blogga på riktigt jag skulle göra? Så att ni alla vet vad som händer i mitt liv när jag befinner mig på andra sidan jorden. Man kanske skulle göra ett försök till start så jag fattar själv vad som händer.

Klockan ringde halv 6 imorse och jag hämtade upp mina girls för en tur till Sthlm. Trots vägbeskrivning är det ju inte alltid så lätt men tillslut hittade vi fram till Amerikanska ambassaden. 

En liten process det där med att få visum måste jag säga. Först måste man kolla att man verkligen har alla papper och att man fyllt i dom rätt, inte det lättaste att veta när man är virrig som jag. Fick köa i 90 minuter innan jag ens kom till kontrollen där de släppte in mig på ambassaden. Efter ytterligare 40 minuter var jag klar och hittade mina tjejer sovandes i bilen. Konstigt att vi alltid vaknar till när vi hör ordet SHOPPING!

Stockholmskartan upp, tjurig gubbe, ridande poliser och Täby nästa. Mysig dag med mina tjejer och nu ska jag sova, imorgon ska jag rensa ur alla kläder jag inte ska ha med till USA, good luck Sandra!


RSS 2.0