Torsdagsklubben

Nu ska jag verkligen ta tag i mitt magsvall! Började idag med en liten simtur med torsdagsklubben, i ledning av Martin "Valrossen" Söderlund. Måste säga att han såg något nördig ut när han skulle slå undervattensrekord, men ack vilken sötkorv! Imorgon ska jag o Annipanni ta en morgonpromenad och jag säger lycka till, vet inte hur vi tänkte. Vi är väl inte direkt dom som är mest morgonpigga, right? Men det är väl bara att lägga sig tidigt o sen gå upp när klockan ringer. Studentformen börjar snart ta vid känner jag!

Män som hatar kvinnor

Nu vet jag varför jag inte gillar att gå på bio. Jag tycker helt enkelt inte om att okända människor andas på mig med en doft man vill kräkas av, har skumma ryck för sig och skäller ut folk som sitter runtom bara för att verka lite extra knäpp. Jag satt och höll andan och skakade av skräck  i 2 ,5 timmar, fattar du det, tanten?! Vad gick fel egentligen?

UF-mässan





















Ej till SALU

Idag har det varit en bra dag. På tisdag är det UFmässa och vi hade mycket att göra för att få allt bra. Vi tog hjälp av Tårtan som är en riktig talang. Vi har tryckt våra tröjor, vilka blev görsnygga! Efter lite letande bland kläder och smink hittade vi även våra outfits till katakomb-bilderna. Med kameran i högsta högg begav vi oss ner under jorden. Bilderna blev så bra så det är inte sant. Dom kommer att finnas i våran monter på mässan.

Nu är jag hyperspeedad, åt precis upp mitt och Fridas planeringsgodis. Imorgon ska vi fixa montern, det kommer bli mycket jobb men också grymt kul.

                                                     Puss o godnatt

Inte trött

Seriöst, jag måste sova nu!

Det blir bäst så

Jag har blanka golv,
luften går och andas
jag har städat och lagt undan,
slängt och sorterat
det är rent nu, det är rent nu

Inga rester kvar,
alla minnena i pärmar
alla planerna på banken
alla drömmarna i huvet
det blir bäst så, det blir bäst så







London

För Piccadilly Circus, är stället för mig
Piccadilly Circus, där mötte jag dig
Minnet av ett ögonkast
Det som hände fick mig fast
Piccadilly Circus, där börjar mitt liv


Packning, felåkning på BäckbyT, sura miner, glada miner, pizza, förväntansfulla tjejer, V-ås airport, the red bag, cosmo, Stansted, very nice people, gripna av polisen, lost på Oxford Street, red bus, Piccadilly, She´s a lady, backpackis, inspektion, äckellukt, jag kan inte sova, Primark, New look, Top Shop, Urban, Donken, Selfridges, onda fötter, Pizza Hut, service is not included, fix&trix, the black hole, huvudaxlarknäochtåknäochtå, sleeping time, mer shopping, KFC, TV-STARS, tomma plånböcker, till flygplatsen, ompackning, vägningochmätning, Starbucks, kinderägg, rush, svett, SKRATT, Blue Balls och Sverige.

Allt detta men det har framförallt varit så jävla roligt!






RSS 2.0