You make me fly, you get me high

Baby, you is the diamond that lasts forever
And I just can't take a single step without you
Baby, to you I'll always be a faithful lover
‘Cause my heart can't make a single beat without you

You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch, the sweetest rush
Is something to save my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

Fredag

Fredag och jag är trött, jättetrött. Börjar jobba om drygt 6 timmar så kanske skulle ta o sova lite nu. Jag är trött. Jag är hungrig och mina strumpbyxor har gått sönder. Jag fryser och jag vill ha jul. Riktig jul med riktig snö, inte slasksnö. Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten, snälla!

I år ska jag:

* Titta på julkalendern
* Köpa chokladkalender
* Skriva önskelista
* Lyssna på julsånger JÄTTELÄNGE
* Baka pepparkakor
* Baka lussebullar



När veckorna går lika fort som idoldeltagarna röstas ut

Vart tar min tid vägen egentligen? Uppgifterna läggs på hög och slutdatumen närmar sig med stormsteg, men vad gör jag? Jo jag skriver o planerar i min loggbok vad jag ska göra, gör jag nåt? NEJ! Jag är expert på att skjuta upp saker fast få alla att tro att jag gjort det. Den enda jag inte kan ljuga för är min loggbok, mitt liv. Ett kryss i dig och glädjen är ett faktum. Är jag kanske besatt av den helt enkelt? Jag kanske vill tro att jag är bättre än vad jag är, hm? Nu är det 4 veckor kvar tills jullovet och jag har SÅ mycket att göra. I veckorna känns det ganska bra men sen kommer fredagen. När jag sätter mig framför tv:n och tittar på Idol. Ser att det bara blir färre och färre kvar vilket betyder att det går fler och fler veckor. Skrämmande men sant.

När blir man egentligen vuxen?

Vissa säger att man går från sin barnvärld till vuxenvärlden när man fyller 18 och bli myndig. Andra säger att man blir det när man slutat skolan och startat upp ett "riktigt" liv. Finns det några som faktiskt alltid är vuxna, tänker lite bättre och agerar klokare än andra? Kanske någon som aldrig kommer på speciellt smarta saker som alltid befinner sig i barnvärlden men ändå är vuxen. När blir man egentligen vuxen? Blir man det överhuvudtaget? på många kan man tydligt se att det skulle behövas lite mer erfarenhet och mognad innan de skulle kunna kalla sig vuxna. Kanske märker de det inte själva men det är så. Små uttryck och kommentarer som gör att någon som verkar mogen, sjunker ner till botten. Kan man sålla mellan barn och vuxna och är det alltid de "vuxna" som vet bäst? När blir man egentligen vuxen?


RSS 2.0