Långa nätter och ett år i USA

Satt och lyssnade på Melissa Horn igår då jag fick mer eller mindre panik över mitt liv. Tar ju snart studenten, eller snart  o snart men det kommer gå fort. Vill inte börja plugga direkt men vill heller inte bli en soffpotatis som kan rabbla tv-tablån utan att blinka. Jag skulle kanske kunna jobba och få ihop lite pengar som har varit mer eller mindre min tidigare plan eller så skulle man kunna hitta på något annat. Men vad skulle det vara då? Satt och kika på nätet o kom in på SonyBMGs hemsida, kanske skulle jag skicka in en demo? haha, skrattade åt mig själv och kände att det nog va lite för seriöst för min del. Istället klickade jag mig vidare till STS och där kom jag på det, ett år i USA. Ett år där jag kan lära mig mycket om mig själv och det är dessutom en merit, framförallt upplevelserna man får lockar ju. Ju mer jag tänker på det, desto bättre låter det. Finns ju lite saker som spökar men varför skulle det inte funka? Dessutom är jag ju faktiskt bara på andra sidan jordklotet. 



Helg

Hade en skön Idol- och tacokväll med Angelica och grabbarna igår. Hon slingade mitt hår så nu är det lite roligare att titta på än det mörka hösthåret. Fick en lång och skön sovmorgon, den var verkligen välbehövlig. Min dator är mest seg idag och jag kommer inte riktigt in på sidorna jag vill o allting blir konstigt. Får försöka skaffa mig någon som är hajj på datorer. Tills dess får jag titta på The Hills-repriserna som går på MTV just nu. Ikväll blir det myskväll hemma, ska laga lax, couscous o woka grönsaker, smaskens! Nu försvann ljudet på TVn också, vad tar man sig till?


Kyrkråttan

Idag va det dags att prova ut studentmössorna, shit säger jag då o räknar snabbt att resten av tiden på gymnasiet kommer att gå i superspeed, det är ju snart höstlov liksom! Kul att man ens kommer ha råd att ta studenten, är lite utgifter man inte riktigt tänker på. Skulle kanske ha börjat spara redan i ettan för att få det perfekt. Men nu är ju inte jag någon sån som behöver ha allt perfekt men som alla säger; Man tar ju bara studenten en gång! Betyder det att man måste bli fattig som en kyrkråtta för det? Vi får väl se, det kanske blir vatten o bröd resten av året. Skönt iallafall att jag kanske kan jobba ihop lite pengar på donken nu. Ska på introduktionen ikväll så jag äntligen får reda på vart pommesfritsen kommer ifrån. Nu ska jag kila iväg till farbror doktorn och se om det går att göra något åt mitt handledsproblem.


Det är ett stort liv

Igår va jag in o köpte ny dator, en Compaq Notebook, vad nu det egentligen betyder. Vad mycket roligare allt blir med lite nya prylar men oftast brukar det bara vara en kortare stund innan man kan allt och då är det inte lika roligt längre. Det är ett stort liv vi har, så mycket att göra, så lite tid. Jag tycker att veckorna bara svischar förbi nu. Kan man inte bara få pausa lite och njuta av hösten? Nej, allt ska stressas på och förstoras upp gånger 1000! Sluta upp med det och tänk positivt, jag blir ju galen! Så därför ska jag nu försöka lära mig lite nya filuriga grejor på den här datorn, ciao! 

RSS 2.0