Fade into darkness

Eftermiddagssolen lyser in genom fönstret och min kropp är nytränad. Ikväll har jag och Felizia sushidejt med Atena och vi lyssnar på Avicii:


Fredagsplugg

Back in Hultsfred. Efter att igår ha spenderat närmare 12 timmar på Campus Hultsfred är vi här igen för några timmars skatterätt. Dålig sömn den här veckan gör att jag har svårt att koncentrera mig. Ge mig energi!

Jag presenterar MIN FARMOR

Nämen farmor, titta vad jag precis hittade. Du ville ju att jag skulle hitta på lite nya saker att skriva om. Hittade en helt underbar artikel om din gamla blomsteraffär med riktigt snygga bilder på dig!;) Om du klickar HÄR kan du läsa den igen! Fin hon är va, min farmor:)



Jag vill ut på äventyr!


Från ett hem till ett annat hem

Jag lämnade idag Kolbäck för den här gången och hoppade på tåget ner till Kalmar. Väl i "från ett hem till ett annat" finner jag Felizia stå och göra paj. Är hon inte för underbar?!! God middag, Idolmys med te och muffins och sen en timmes gitarrspelande. Jomen det tar sig. En dag ska vi också vara rockstjärnor;)


I svampskogen

Var igår ute i skogen och plockade svamp med farmor och Mia. Var ute lite drygt en timme och hela tre korgar fick vi ihop. Nu ska jag ragga svamprecept!


Lucky number 21

Tiden går fort. I onsdags bjöd jag och Felizia på en liten förfest hemma hos oss, tjejerna kom och vi hade gjort en mycket god pannkakstårta. Volym på Harrys och när klockan slog 12 var jag ett år äldre. Numera är jag alltså 21, lucky number 21.

Rebecca, Felizia, Sofia och Selma

 


Jag gråter bara i regnet

Han kommer till Rookiefestivalen 2011 och det var Trixie som i helgen spelade den här låten för mig. Jag fastnade för den akustiska versionen. Låt mig presentera Newkid:)


Mr. Brightside

Idag köpte jag det efterlängtade Friskis&Svettis-kortet. Efter ett medelpass med en väldigt peppad instruktör var jag så lycklig att jag trodde jag var sjuk. Hennes pass blir det fler gånger! Nu ska jag köra på en söndagsfilm och sen sooova. Imorgon kommer Felizia hem, wihooo!


Michael Feiner på Palace

Michael Feiner igår på Palace. Han är en del av The Attic och en GRYM saxofonist. Shit, han va verkligen grym!


"Svart, vitt och allt däremellan live"

I torsdags släppte Daniel Adams Ray sin liveplatta "Svart, vitt och allt däremellan live”. Där kan man bland annat höra denna låt..



Hösten är här


Vad tycker du om din kommun?

Är det inte typiskt att just JAG blir utvald av Statistiska centralbyrån att svara på några frågor om min kommun. Alltså den kommun som jag bott i ungefär en månad, hur lätt är det då att svara på vad jag tycker om förskolan, äldreomsorgen, socialtjänsten och Kalmar kommuns politiker? nej det är ju faktiskt ganska omöjligt, får bli en Ingen åsikt på det mesta, glad att jag kunde hjälpa till Kalmar.

Turkiet 2011

 


Thunder road

Startade dagen med att försova mig, 7 minuter innan vi skulle åka till Hultsfred för en härlig fem timmar lång juridikföreläsning, vaknade jag. Även min kära sambo hade fått för sig att ignorera klockan denna morgon, så det kan gå.

Felizia befinner sig just nu i Stockholm för The Arks sista spelning, inte alls avis, skulle ju ha följt med såklart men nejnej här sitter jag själv på en fredag och lägger en patiens som ALDRIG vill gå ut, blir ju bra tokig! Hade jag haft lite vett i kroppen hade jag ju gått och lagt mig nu men hallå det är ju fredag och jag har Bruce här som gör mig sällskap.



Jag saknar dig mindre och mindre

Igår släpptes Melissa Horns nya album. Lika bra som vanligt, det här albumet kommer gå på repeat hemma hos oss.


Tillbaka i Svedala

Hemma i Sverige igen efter alldeles för lite sömn det senaste dygnet, 3 timmars osammanhängande sömn på 35 timmar. Ikväll glömmer vi tröttheten och kör lite Kalmar ESS-fest, lounge och sen Volym! Allvaret kan vänta till morgondagens föreläsning.





Under löven




Nolledagen 2011

Bilder från nolledagen, ikväll är det fest!


Sister Theresa

En stund på spikmattan och jag är en ny människa. Imorgon är det nolledag-den dag nollorna blir ettor. Jag somnar till den här otroligt söta låten.


Ni kan kalla mig Skalle-Per

Jag borstade nyss håret för första gången på två dagar. Jag tappade hälften. Varför borstade jag håret?



Turkiet nästa

Jag älskar att vara spontan, bokade nyss en resa. På tisdag åker jag och Felizia till Turkiet och vilar upp oss. Väderprognosen visar på närmare 30 grader hela veckan, I like it!


Perfect for me

Vad blir det till frukost idag då, kladdkaka och lite Ron Pope?


Trött tjej

Min kropp vill inte längre, den säger ifrån. Dagen har spenderats i soffan med ett Grey's Anatomy-maraton, Felizia, kladdkaka och en hutlös mängd jordgubbssaft. Morgondagen kommer säkerligen se likadan förutom att min kära sambo ska åka till Uppsala för en spelning. Hur ska detta gå, hur ska vi kunna vara ifrån varandra ett helt dygn?

Jag behöver sol och värme, vart vill jag åka?


RSS 2.0