Update 28 januari 2012

Och jag är lika dålig som vanligt på att underhålla denna blogg. Vad har hänt sen sist? En veckas introduktion för de nya ekonomistudenterna med världens bästa Introduktionskommitté, har redan börjat planera inför höstens introduktion, kommer bli bäst!
Jag har bokat en resa till Thailand, den 15 februari åker jag dit och leker med Malin i två veckor. Ska bli väldigt skönt, min kropp behöver lite sol och värme.


Trött tjej

I min säng ligger en trött tjej. Har idag sammanfattat arbetet vi imorgon ska opponera på, satt med det 7 timmar igår för att hitta alla saker vi ville anmärka på och lyfta fram.

Halvsomnade på soffan efter lunch och har sedan lyckats koppla in tvn i köket, köpt en blomma, sålt kurslitteratur, blivit blöt i regnet och haft möte om nästa veckas sittningar. Sittningarna som är en del av introduktionen som börjar nästa vecka. En ny klass turistekonomer ska börja här i Kalmar och vi ska göra allt för att de ska känna sig välkomna.
Nu är det dags för mig att släcka lampan, imorgon opponering på b-uppsatsen och sista dagen på denna termin!

Gitarrer & bas, trummor & hat

Efter att jag imorse fick äta ett korvbröd till frukost insåg jag att det va dags att gå och handla lite. Två måttligt fyllda påsar fick jag med mig hem men tror ni att jag har rört det? nej, hade ju rester från maten igår och kom just på att jag inte ätit kvällsmat, vad är det för fel på mig? får ta ett päron helt enkelt.

Ska ta och titta på dagens tredje avsnitt av På Spåret men först lyssna på låten jag varit helt besatt av de senaste två veckorna. Låt mig presentera Gitarrer och bas, trummor och hat med Hästpojken.

Bara EN låt till

Jag ska bara lyssna på EN låt till sen ska jag stänga av datorn och sova, det va 4 timmar sen den tanken drog igenom mitt huvud. Galet att försöka vända tillbaka på dygnet när man fastnar i fotoalbum sen 2008, vad gillar ni denna bild, taget på Rhodos 08?


Kalmar, Kalmar

Kalmar, Kalmar, har spenderat några timmar på tre olika tåg men nu är jag framme. Krävs nog en inhandling av proviant imorgon för kylskåpet ekade tomt när jag öppnade det. Nu väntar dagens avsnitt av The Voice, om än lite senare än det faktiskt visades på tv, blir ett bra slut på denna dag det, kanske en lussebulle på det, perfekt.

Jag lever

Ja nej här hade det ju inte hänt nåt på länge. Har tagit mig ett alldeles för långt jullov, ett jullov jag kanske inte alls kunde ha egentligen men behövde en liten paus från pluggandet och skrivandet. Har nästan packat klart väskan, har skrivit ut arbetet jag ska läsa på tåget imorgon och har nu tentaplugget bredvid mig, kanske är det jag egentligen borde fokusera på. Årets första tenta skriver jag på lördag, usch vad jag inte känner mig redo för den.
I detta nu väntar jag på att JVM-finalen ska dra igång, kokar ett ägg och äter den sista julknäckemackan. Imorgon tar jag mitt pick och pack och drar söderut, hem till Kalmar. Får se vad som väntar där, en ny rumskamrat?

RSS 2.0