Wednesday

Jag kanske börjar bli lite tjatig när det gäller att jag är trött på regnet och min träningsvärk men det är verkligen det enda jag har att berätta. Vi räknas ju till "katastrofområde" eller ja om man överdriver en smula. Om det fortsätter regna ska vi på översvämningsjakt senare ikväll. Tänk så kul man kan ha! Angpende min träningsvärk är den nästan ooolidlig, ont i armarna och har svårt att gå i trappor. Är väl så det ska vara när man har tränat.

I helgen åker jag till New York City för att träffa Isabell och Emelie. It was a long time ago! Ska också passa på att träffa Helene som jag inte har sett på föör länge. Sen kommer Matilda från DC också och möter upp oss i staden. Hur bra blir inte den här helgen?


Cracks in the crystal

Kom nyss hem från Body Pumpen med Malin. Såhär när jag känner efter nu kan jag knappt röra armarna, räknar med en skaplig träningsvärk imorgon. Annars så öser regnet fortfarande ner och det har bildats en mindre flod på gräsmattan bakom huset. Har jag sagt att jag älskar regn?

You called me sugar

Någon måste ha lagt en förbannelse över mig för regnet vill inte ta slut! Go away, go away!

Tack så jättemycket Andrea&Danne för påskägget, sitter nu och mosar i mig godis till senaste avsnittet av Håkans Bar. Bara väntar och väntar till Rebbs kommer med, snabbspolning någon vecka. Vi ser alla fram emot det!



Carry you home


Bye Sara!

Kom precis hem från flyplatsen där vi lämnat av Sara, kändes inte alls bra. Lite flörtande med incheckningspersonalen för att få med lite övervikt, en tung scrapbook och underhållning bjöd vi på. Vi ses i Sverige Sara!:)

På vägen till flygplatsen ska vi ut på motorvägen och det är lite kö. Vi hör sirener bakom oss men ser inte riktigt något som blinkar tills en polisbil studsar upp bredvid oss på gräsmattan. Det lilla gräsmattan som skiljer oss åt den mötande trafiken. Den slirar fram mellan stolpar och bilar, precis som på film! Jag är fortfarande i chock sen den lilla stunden sådär fyra timmar senare. Jag kan inte ens förklara hur coolt det var! Orsaken till vansinnesfärden var sen en brinnande bil på motorvägen. Vi var helt överrens om att sånt här bara kan hända i USA!

You are

Trodde fortfarande att jag sov när jag imorse såg att det snöade lite lätt utanför mitt fönster. Trodde sommaren var på väg?

Jag anmälde mig också precis i denna minut till lite olika utbildningar i höst. Får se hur det går och vart jag hamnar. Spännande va?!:)

Våffeldagen

Kan någon skicka svenska våfflor till mig idag? Please!

Med skräck i blicken

Dagen började bra när jag, Malin, Emma och Sara åkte och fick pedikyr. Sån här lyx man bara unnar sig i USA. Ni ska bara se hur fina mina fötter är!

Så till dagens eller mitt livs värsta skräckupplevelse. Jag var och storhandlade efter pedikyren och när jag kom hem hade jag en massa påsar att plocka in från bilen. Jag går fram och tillbaka några gånger och en av hundarna springer ut. När jag ska ta in de sista påsarna ser jag att den andra hunden är på väg in fast jag aldrig sett den gå ut. Jag undrar först om någon glömt henne ute så att hon varit i regnet sen vi åkte någon timma före men hon var inte så blöt så strök det från listan. Antog väl att hon bara smitit ut när jag inte sett på.

Jag börjar sen packa upp allt jag köpt och när jag nästan är klar hör jag hur en bil åker förbi utanför. Jag känner också att det blåste till. När jag går mot blåsten ser jag att dörren på framsidan är helt öppen. Dörren som ingen använder för att gå in eller den vi knappt använder alls faktiskt. Jag kollar igenom nedervåningen för att se om någon är där men ser ingen. Försöker skicka upp den stora hunden på övervåningen men hon vägrar, även fast jag kastar upp hundgodis.

Skraj som jag nu är ringer jag Emma och jag försöker flera gånger få upp hunden men hon totalvägrar. Jag blir inte mindre rädd av att samtalet bryts två gånger av mystisk anledning. Jag tvingar då Emma att komma till mig så vi kan checka övervåningen tillsammans. Så efter några minuter kommer hon och det som hände sen var verkligen som på film. Ni vet när man står och trycker mot alla väggar och sen kikar försiktigt för att sen kasta sig fram och kolla om det är någon där. Vi gick igenom allt men hittade inget. Tråkigt säger ni, panik fick jag. Nu hoppas jag bara å¨att det inte är någon som ligger nånstans och trycker på nåt konstigt ställe.


Break your heart

Årets amerikanska sommarplåga enligt mig och Malin. Tror det kommer bli nåt, vad tror ni?


I know karma's gonna get me back for being so cold

Nu har min underbara helg tagit slut och det är måndag igen. Har hört att det ska regna idag och kan nog faktiskt ana det när jag ser ut och ser den gråa himlen. Annat var det i helgen när jag och Malin satt och stektes i solen på min baksida.

I lördags bakade jag och Malin en jordgubbstårta till Sara, som fyllde 20 år igår. Måste säga att den såg lite halväcklig ut utan grädde då vi färgat all mjölk här i huset med grön karamellfärg. Jag vet inte riktigt vems påhitt det var men man får ju ta den man har, så grön vaniljkräm fick det bli! Senare på kvällen hade vi riktig grillpremiär med fläskfile, grekisk sallad, tsatsiki och grillade grönsaker. Till efterrätt fick vi regnbågstårta som jag och Malin hade fyndat billigt på Starmarket. Det är sommar mina vänner!

 

Igår satt vi alla bänkade framför bandyfinalen mellan Bollnäs och Hammarby. Eftersom Malin är från Bollnäs var jag dagen till ära klädd i oranget och blått. Matchen slutade ju som den gjorde, inte till vår fördel. Inte däppade vi för det inte för det var ju Saras 20årsdag! Så vi åkte för att bowla och det är ju en historia i sig. Jag började kasst men bättrade mig på slutet då jag fick in två strikar på rad, kan inte ens förklara hur lycklig jag var;) Kvällen avslutades med Sommaren med Göran, hysteriskt rolig film!

 


Friday

Började dagen med lite Bosu Challenge med Malin. Just denna fredag tror jag att våran hårda ledare valde just oss som sina offer. Kan inte bestämma mig för om det var för att vi var dåliga eller om det bara var för att jävlas, hm? Kan iallafall nu känna muskler jag inte trodde att jag hade. Kanske dom faktiskt var obefintliga innan detta pass.

Har resten av min lediga stund på dagen suttit i solen och svettats. Det var så varmt att jag faktiskt fick ge upp för lite kyla och skugga inne i huset. Nu ska jag leta fram ett isbad, tror jag behöver ett!

You bring me heartache

18 mars och jag har premiär för mina flipflop!


Don't let it go to your head

Malin jag har skickat hem min Celticströja MEN jag hittade ett par gröna örhängen jag aldrig använt. Kom ihåg att det räknas så nyp mig inte!

Jag har idag varit här i 7 hela månader och solen skiner. Det måste vara ett gott tecken!

Saint Patricks's Day

Idag är det St Patricks's Day här i landet och det är egentligen Irlands Nationaldag som firas. Dagen firas till minne av landets skyddshelgonet S:t Patrick. I bland annat USA, Storbritannien och Irland är det tradition att ha gröna kläder på sig. Om man ser någon som varken bär gröna plagg eller accessoarer får man enligt tradition tillåtelse att nypa dem.

Så idag är man alltså tvungen att ha något grönt på sig, har jag något grönt? Nej! Jag letade igenom hela min garderob utan resultat. Kanske inte att grönt riktigt är min färg. Så idag är alla tillåtna att nypa mig. Hm, hur kul är det då?

You told me you would never ever forget

Jag antar att jag tidigare sagt att vädret här kan vara helt crazy. Det regnade konstant i tre dagar och med det kom en massa problem. Stopp i avlopp, översvämningar och el som försvann. Idag tittade solen fram och det var riktigt skönt faktiskt. Dock ser man ju såhär efteråt vad regnet lämnar efter sig, en flod.

Sitter nu och tycker synd om mig själv, min rinnande näsa och min kliande hals. Har nu provat med tre olika allergitabletter och nässpray men det funkar bara för en stund. Även sånt drar regnet med sig, vårens växtlighet. Blä, sommar kom!





Hey, you know this could be something

Det har nu regnat konstant hela helgen och jag har verkligen fått nog! Har varit på Wrentham(ett outlet) med Malin och Oda hela dagen. Vi alla fyndade regnjackor vilket nog visade sig vara det bästa köpet på mycket länge för oss alla.

Har snorat, kliat i halsen och i öronen en vecka nu och jag trodde jag började bli sjuk. Geniet Malin förslog att jag kanske var allergisk och hur simpelt var inte det då? Det är klart, våren kommer ju tidigare här, inte tänkte jag på det. Så inte är jag sjuk heller, mycket bra! Så till ännu mycket viktig info: Jag har haft lock för öronen i mer än en timme, får inte bort det och står inte ut!

Imorgon är det premiär för Håkans bar på Kanal 5. Räknar ner timmarna.

I'm always gonna wanna blow your mind

Kom precis hem från She's out of my league och man märkte verkligen att det var en riktig killfilm. Eller ska jag säga med killhumor som faktiskt var riktigt rolig just idag. Kanske berodde det på humöret vi var på eller kanske på folket som satt i salongen med oss. Det är alltid ett nöje att gå på bio är i USA.

Annars så har jag nu börjat känna av musklerna jag tränade tidigare idag. Kommer inte att vara skönt när jag vaknar upp imorgon.

Your words in my memory

Idag provade jag och Malin på Bosu Challenge och JA det var en challenge! Tror att jag kommer att ha en massa magrutor imorgon när jag vaknar upp om jag tänker på hur mycket mage vi tränade. Men passet var säkert hur bra som helst om man bortser från hur mycket pauser vi faktiskt fick ta för att ens försöka hänga med i tempot vår coach hade. Men när vi gjorde "kissande hunden" gjorde han tillochmed tummen upp åt mig, hur bra är jag inte då?;)

Imorse åkte Sara och Emma till Kalifornien och jag är så avundsjuk att jag inte ens vill säga HUR avis jag är! Något jag vill säga är att jag är grymt trött på hundhår, de finns ÖVERALLT!


N 20

Grattis bästaste Niklas på 20årsdagen!


My head is in a cloud of rain

Jag är helt säker på att orsaken till att det nu har börjat regna är att jag hade gummistövlar på mig imorse även fast det inte regnade. Ska inte upprepas så länge jag kommer ihåg det.


Beaver 20

Idag är det Fridos 20årsdag, GRATTIS på andra sidan jorden!


Hugger i sten

Idag har jag blivit 34 kilo lättare när jag skickade två stora resväskor hem till Sverige. Kan faktiskt inte säga att det ens syns i min garderob att jag plockat ut saker men det har jag! Jag kanske skulle börja tänka på att jag ska kunna ta mig hem om 5 månader också. Eller nej förresten, på ett eller annat sätt får man alltid med det.


Har varit en till solig dag och jag gillar vädret så mycket! Ikväll hängde jag och tjejerna på Starbucks som vanligt. Tog igen en massa som hänt och pratade skit.


Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut

Jag har nu flyttat mitt strandmål till mars. Tror ni vi kan få en dag på stranden i mars? Vädret och värmen ska hålla i sig så det är inte helt omöjligt. Idag har vi solat, lekt och busat.

Jag har också varit klumpig idag och ramlat nerför trappen. Hela sju steg flög jag ner och jag menar verkligen flög! Har ett blåmärke på höften, ett blåmärke under foten, ett rivsår på höger arm och en armbåge som lider efter den vurpan. Varför har dom inte hiss på det här stället?



Sommar och sol

Här i Boston är det nu 18 grader varmt och solsken så vi steker!


Oopsie Sandra!

Lika smart som alltid är jag och läser instruktionerna efteråt. Gick ju bra med en gammal strumpa, är det inte hur bra som helst?! Oopsie Sandra!


Strålande Sandra!

Jag har idag köpt skoputs för första gången i mitt liv och hur går det? Strålande när jag nyss öppnade burken och inser att jag inte ens har något att putsa på det på skorna med. Lysande Sandra!


I’m alone but I can see you when I close my eyes and think of you

En helt underbart skön dag har det varit idag med 16+ i solen. Tog med mig hela familjen in till Boston och strosade omkring i parkerna, hamnen och såg några tappra skridskoåkare. Solen sken hela dagen och det kändes nästan lite som att sommaren skulle komma imorgon. Kanske gör den det? Blir iallafall 10+, love it!


Wish I could just stop by and lay by your side

Idag har jag befunnit mig i landet i 200 dagar. Vilket ju faktiskt är en ganska lång tid med tanke på att ett år är 365 dagar.

Har idag shoppat lite mer med familjen. Faktiskt så att jag också köpte något idag, ett par gummistövlar. Är ju alltid bra att ha tänkte jag och slog till. Har också varit på NHL och såg Bruins möta Toronto. Mycket nöjd efter att äntligen fått se riktiga fighter, fanns inte så mycket av det i förra matchen jag såg med Malin. Slutade också med att Bruins vann och de flesta var lyckliga. By the way, jag kunde hela nationalsången;)

Får ju inte heller glömma de mycket snygga mässorna/kepsarna som vi fick på matchen.



Japan beach



http://www.joe-ks.com/archives_sep2005/JapanBeach1.jpg



http://www.joe-ks.com/archives_sep2005/JapanBeach2.jpg




Pants on the ground, lookin like a fool witchoo pants on the ground

Dagens vårtecken:

* Såg en bil köra nedcabat
* Jag hade på mig min vårjacka
* Solen sken
* Människor i shorts och t-shirt



March

Ännu en månad passerade och nu är det mars, MARS betyder att våren är på väg! Märktes inte riktigt idag när luften var fuktig av regn och det nästan var lite kyligt ute. Kanske faktiskt är det som är dom första tecknen på att det börjar bli vår? Var idag i mallet och shoppade lite. Johanna köpte så mycket kläder att hon nästan får ta med sig en extra väska hem. Jag håller just nu på att packa min andra väska som dom ska få frakta hem till Sverige åt mig.

Hittade superfynd idag på Dollars & Deals, nagellack för 1 dollar! Klippte till på 5 olika färger, awsome!

RSS 2.0