från A till B

KAOS är ordet som bäst definierar statusen i vårt hus just nu. Flyttkartonger överallt, dammsugaren framme och man liksom hittar inte riktigt det man letar efter. Sista måltiden i huset blev ett hopkok av det vi hade kvar; köttbullar, bönor, champinjoner och spenat. En kombination jag aldrig kommer att förtära i framtiden!

Fick idag reda på att jag klarat kalkyleringstentan jag skrev i fredags, man tackar och man bockar, imorgon är det sommar!

I lördags fyllde Hannah år och vad tycker ni om tårtan jag och Felizia snickrade ihop? :)





London

Yeaj, den 11 juni flyger jag till London för att spendera några dagar med sötlopporna Anna och Rebecca.


Hela världen är min

Ren tvätt, en godkänd affärsredovisningstenta, ett stycke festivalarbete inskickat och rättvisa skipad då jag och Charlotte snott tillbaka en stulen cykel. Den här kvällen slutade bättre än jag trodde den skulle. Försöker också boka flygbiljett till London vilket skulle fullborda min tisdagskväll men Ryanair verkar ha något problem med bokningssidan, förvånad? nej men jag sitter glatt och väntar på att den ska funka.


Last week

Ibland är studentlivet hårt när man får gå upp klockan 7 bara för att tvätta, men nu är allt rent! Passar alldeles perfekt då jag håller på att packa till Lettland, sommaren OCH flytten.

Ett pressat schema förgyller dessutom min sista vecka som Hultsfredsbo. Inlämning av vårt festivalarbete imorgon, kalkyleringstenta på fredag, sittning och Hultsfred Calling, dit Sator och Docenterna kommer, på lördag. På tisdag är det redovisning av festivalarbetet och sedan en biltur hem till Kolbäck. Lyckos mig som har så mycket att sysselsätta mig med!


Det är fest i hela huset

Har man ett pressat schema så har man. Äta, jobba, sova, ...leva livet, denna helg har vi haft besök av Felizias kompis Cronja:)




En söndag på Astrid Lindgrens värld

 


Småland, småland

Idag körde vi en tur i Astrid Lindgrens spår. Vi började med en tur till Bullerbyn där vi möttes av alla de tre söta gårdarna på rad för att sedan fortsätta till Mariannelund där det var marknad. En tröja från Röda Korset för endast 15 kronor kom med mig hem.

Vi fortsatte vår tur i de småländska skogarna tills vi kom fram till Katthult men Emil var inte hemma, kanske nästa gång...hoppas!


poppa popcorn i kastrull, poppa popcorn i kastrull

Jag och Felizia skulle poppa popcorn. Hur gick det? Jag låter bilderna tala för sig själva...


Today I don't feel like doing anything

Då var det måndag igen och jag är überförkyld, inte alls roligt faktiskt. Har haft SATC-maraton idag när resten av klassen hade en föresläsning om "budgetering i utveckling eller under avveckling", undrar vad som var roligast? Hade en väldigt produktiv helg, se bara på allt jag gjort:)

  • skrivit en tenta
  • strosat runt i Västervik och Oskarshamn
  • bakat bröd
  • köpt jättefina skålar och fat
  • läst lite kalkylering
  • tvättat
  • solat
  • varit på The Unions spelning i Vimmerby
  • flyttpackat


Det handlar om mig

Lugnet som finns i kroppen efter en tenta..



Finns det en så finns det flera


RSS 2.0