Fairytale

Är livet en saga? En saga där jag hittar min prins, blir kidnappad, min prins räddar mig och vi rider iväg på hans vita häst? Slutar det för alla som det gör för Cinderella, de levde sedan lyckliga i alla sina dagar...Knappast.

Varför har sagoprinsessorna inte samma mänskliga problem som vi? Det vore så mycket lättare att göra som någon annan. Inte behöva tänka själv. 

När man tror att allt är perfekt kan något komma och vrida på allt. Något man absolut aldrig hade väntat sig. Något som kanske funnits där länge men som man inte vetat om. Eller något som funnits där, som man vetat om, som kommer och går.

Jag har lärt mig att man måste kämpa för att komma dit man vill. Man måste slåss för det man vill ha. Man måste ge allt för att klara det. Jag kanske inte är Cinderella men jag ska kämpa med dig, no matter what!

Julafton

Ett år till har gått och ännu en julafton.

Årets höjdpunkter:

* Kalle(favorit i repris, hatar den dryga fågeln dock!!)

*
Våra NCC-tomtar, detta år i shorts och hjälmar!

*
Mitt täcke!!

* Med andra ord
(nu måste det snart bli en girlsnight!)

* SNÖÖÖ!!



Dan före dopparedagen :)

Imorgon är det julafton =)

Rimma är svårare än vad man tror, jag är sämst!

I give a little bit

Ja, choklad är nog kanske min favorit ändå.

Machines have less problems. I'd like to be a machine. Wouldn't you?

Vi säger att jag köpt en godispåse. Varför ska det vara så svårt att välja vilken man vill ha? När man står i affären o ska välja tycker man ju att man bara tar de man tycker om. När man sen kommer hem och börjar gotta sig väljer man ändå ut sina favoriter. Jag har en tendens till att spara den godaste till sist. Varför vet jag inte men brukar det inte vara så att man spar det bästa till slutet? Är det okej att spotta ut några på vägen bara för att få ta den sista? OCH vilken spar man till sist? Den som smakar bäst? Den som ser godast ut, eller den som känns bäst? 

Sunday bloody sunday

Söndag igen o imorgon börjar sista veckan i skolan. Väldigt skönt men a lot do to! I helgen hade jag bestämt mig för att plugga. Har jobbat för mycket istället och definitivt sovit för mycket.

Jag har iallafall lyckats bli klar med min filosofi vilket verkligen var på tiden. Ska bli SÅ skönt att lämna in det imorgon, fortsätta med en spanskaredovisning och sätta ihop engelskaredovisningen o försöka skriva klart företagsekonomin(inte så troligt dock).

Snälla ta mig härifrån, gärna till något varmt land, julklapp kanske?

Dagen då demonerna anlände

Citronvatten är min bästa vän just nu, demonerna ska ut!

Plugg, lösvikt och tranbärsjuice

5 dagar kvar i skolan innan jullovet och det ska verkligen bli SÅÅ skönt att få lov. Sista julavslutningen någonsin, lite skrämmande faktiskt. Hur kan man bli gammal så fort? Fem dagar kvar alltså och MASSA saker kvar att göra.

Sandra får panik vilket resulterar i att hon tittar på en film, muy bien! Tog bort plasten från Lösvikt med Robert Gustavsson, HAHA! En film man MÅSTE se, så jävla rolig!

Kul också att jag fått urinvägsinfektion så jag måste dricka äcklig tranbärsjuice. Det är verkligen en stickande smak på den, hoppar helst över!

Nu ska jag fortsätta plugga, PUSS!

RSS 2.0