HALLOWEEN

Igår var jag, Helene och Oda på Cheesecake och åt, som vanligt. När jag skulle skjutsa hem Helene bromsade bilen framför oss in så jag var ju också tvungen att bromsa. Menar då verkligen en broms som nästan orsakade en whiplashskada. Vad tror ni kommer ut framför bilen? Jo ett stort djur som ser ut som en blandning av en råtta, skunk, tvättbjörn, ja vem vet vad! Absolut äckligaste djuret jag någonsin sett och uschabuscha!



Men idag är det Halloween och dagen startade med att jag skulle vara duktig och laga mina skor. Köpte igår superlim som skulle vara jättebra och visst var det så. MEN hade nog varit smartare att bara använt det på skorna, inte på fingrarna också! Har försökt fått bort det i två timmar nu men de obehagliga torra fingertopparna finns fortfarande där.

 




I ain't afraid of no ghosts

Då var det fredag igen vilket betyder helg! Imorgon är det dagen med stort H, Halloween. Så dagen startade med en parad på A's skola. Alla barnen var utklädda och det blev ett mindre kaos att ta sig fram. Att vi aldrig gör nåt sånt i Sverige?!

Just nu pågår också från höst till vinter och de flesta löven börjar lägga sig på backen.

If there's something strange

in your neighborhood

Who you gonna call?

GHOSTBUSTERS


Salem

I lördags var det A's femårsdag och hela helgen har vi haft en stor hoppborg på baksidan av huset, allt för födelsedagsbarnet. Varför har jag aldrig fått en hoppborg när jag fyllt år ;)?

I söndags var jag på aupairmöte i Salem, häxornas hemstad och där Days of our lives ska utspelas. Väldigt mysig stad men det ligger också en lite kuslig stämning över allt. Kanske är det för att alla var utklädda till en massa konstiga saker och rökmaskinerna på gatorna som gjorde att man knappt såg vart man gick? Här tar man verkligen Halloween på allvar och visst är det roligt men blir faktiskt lite rädd ibland. Vi var in i ett Hunted House vilket var en ren skräckupplevelse! En kolsvart gång med massa effekter och plötsligt kommer det en massa utklädda människor som skrämmer en, burr!




I know times are getting hard

Jag hade ju förstås tänkt börja träna för länge sen, men det har inte riktigt passat in i mitt schema. Vem ljuger jag för egentligen? Men då, imorse kände jag att jag hade för mycket energi så jag tog på mig mina träningskläder, gick ner i källaren och ställde mig på löpbandet. Jodå, 40 minuter sprang jag och med rätt musik så går det faktiskt riktigt bra. Kanske ska göra det till en vana?

Just nu är jag hungrig men huset är ockuperat av städare. Det verkligen STINKER klor i hela huset! Jag måste vänta till imorgon för att få bort den stickande känslan i näsan. Men varför klaga?

Washington DC

I fredags lämnade vi Riverside, Boston, Massachusetts för en helg i USAs huvudstad. På en buss satt vi genom Connecticut, Bronx, New Jersey, NYC, Philadelphia och Baltimore innan vi till slut kom fram till DC.

En helg där vi såg alltför mycket regn och många monument. Så i helgen såg jag Vita Huset, krigsmonument, det första flygplanet och jag var dessutom in på museumet där Natt på Museet spelades in.

Utanför The White House

På World War II Memorial och bakom ser man tornet som är Washington Monument

Tror att det här var till minne av Koreakriget.

Lincoln Memorial

 

När vi kom hem igen snöade det. Typiskt eftersom det nästan aldrig hänt i MAs historia att det regnat före Halloween vilket inte är förrän nästa helg. Men det är klart att det ska hända när jag är här. Har ändrat mig nu och bestämt mig för att köpa en vinterjacka SNART! Men kanske väntar lite till ändå. Vädret är ju så konstigt här, som i söndags när vi kom hem, snö och iskallt men idag är det sol och nästan 20 grader. Så nej man vet aldrig hur vädret blir här.

 

 

 


När snön kom

Vaknade av att jag fick ett sms av Patrizia: Det snöar!

Jodå, nog snöade det men har nog mer användning av ett paraply än en vinterjacka.

Hur ska det gå?

Älskar att Melissa Horns nya album är ute på Spotify!




Helgen i bilder

Det här var det jag såg när jag tog en liten tur i bilen häromdagen. Har inte sett något liknande i Sverige!

Tog en liten promenad med Sophie runt sjön i lördags.

I fredags var det lite kallt så vi gjorde en mysig brasa

Vi hade besök av Susanne som bor i Florida, stackarn. Besökte mallet, såg Jennifer Lopez bröllopsfixare, middag på Cheesecake Factory och sen en tur till en karaokebar i Boston. Det är verkligen roligt att se folk göra bort sig men jag och Helene räddade kvällen med lite finsång;) Söndagen avslutades med mer shopping i Boston och en liten promenad längs hamnen.

 

 


I know what's happening here

Person X - Where are you from?
Jag - Sweden.
Person X - Okey, so how long have you been here?
Jag - Almost 7 weeks.
Person X - So do you have Invisible Fence in Switzerland too?

Hm, sa jag Switzerland eller?

________________________

I lördags började jag med att ha min presentation i skolan och jag fick mitt certifikat och mina 3 första credits, mycket nöjd!

 

Efter skolan hade jag och tjejerna GPS:en på 1 IKEA way och vi var verkligen exalterade. När man sitter hemma i Sverige tror jag inte riktigt att man förstår hur bra det känns när man ser IKEA-skyltarna, får sitta i en KLIPPAN-soffa, prova sängar, äta köttbullar(vilket jag inte gjorde på IKEA men brukar göra det med familjen), se svenska namn och tillslut det bästa; Swedish Foodmarket. Där fanns sill, köttbullar, vaniljsås, pepparkakor, Marabou och en massa andra svenska grejjer.


Men inte säger vi väl HÄ DÖ?!

Ser ni det ironiska i mina inköp?


Vi tittade sen på Rec, något som skulle vara nutidens skräckfilm. Kan inte riktigt placera den men det var absolut en av de sämsta filmerna jag sett. Den var på spanska och skulle vara som en dokumentärfilm så alltså inte så bra filmad. Men ändå tycker jag att man borde se den för att den var så annorlunda. Vet faktiskt inte vad jag ska säga om den men kan inte sluta tänka på den.

Igår var vi in i Boston och strosade lite. Jag blir inte riktigt klok på vädret här, ena dagen är det så kallt så man måste ha vantar,andra dagen svettas man. Igår var jag tvungen att ta av mig både jacka och tröja för att det var så varmt. Kan ni gå såhär i Sverige?



Oktober

Jag kan inte förstå att det redan är oktober. Har förmodligen haft min längsta sommar det här året men skulle kunnat tänkt min en ännu längre. Jag börjar känna på morgonen att hösten snart är här i Boston. Idag är det 14 grader men såg att det skulle bli upp till 22 grader i helgen så än finns det väl lite hopp för värme.

Imorgon ska jag ha min presentation i skolan så jag blir godkänt i kursen. Ska prata lite om Chinatown i Boston så kraven är inte direkt så stora. Ska försöka klistra ihop något nu så jag kan titta på Idol. Måste ju hänga med i snacket hemifrån.

Tänkte att jag skulle prova lite fluff idag också, måste ju smaka för att veta!


RSS 2.0